Sarıgöl'de 46 Yıl Sonra Bir İlk - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de 46 Yıl Sonra Bir İlk

Sarıgöl\'de 46 Yıl Sonra Bir İlk

Sarıgöl halkının katkılarıyla 1969 yılında yaptırılan 100 yataklı Sarıgöl Devlet Hastanesinde ilk kez çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

13.08.2015 11:59

Sarıgöl halkının katkılarıyla 1969 yılında yaptırılan 100 yataklı Sarıgöl Devlet Hastanesinde ilk kez çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından yaptırılan çevre düzenlemesinin 100 bin TL'ye mal olması beklenirken çalışmalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı.

Sarıgöl Devlet Hastanesinde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Sarıgöl Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Muhammet Uğur Sezgin, "Sarıgöl Devlet Hastanesi 1969 yılında yapıldı. İlk kez bahçesinde bakım çalışmalarına başlandı. Hastanemiz bahçesinde otopark, peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Hastanemiz bahçesinde yapılan düzenlemenin tüm masrafları Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ihale kapsamında yapılmaktadır." dedi.

Çalışmaların önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacağını belirten Sarıgöl Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Muhammet Uğur Sezgin"Hastanemiz bahçesinde yapılmakta olan çevre düzenleme çalışmalar kapsamında bin 750 metrekarelik alanda otopark yeri ve zemin düzeltme, bin 500 metrekarelik alanda yeşil alan peyzaj çalışmaları yapılmakta olup, çalışmalar tamamlandığında hasta ve yakınlarına daha rahat ortamda sağlık hizmetleri sunulacak. Çalışmalar için 100 bin TL harcama yapılacak." diye konuştu.

Sarıgöl Devlet Hastanesi Bahçesinde başlatılan çevre düzenlemesi vatandaşlar tarafında da sevinçle karşılanırken, "Hastanemiz çevrede örnek bir hastane. Çevre düzenlemesi ile de daha güzel görünüme kavuşacak." ifadelerini kullanarak memnuniyetlerini dile getirdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de 46 Yıl Sonra Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement