Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Bir Araya Geldi

Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen şehit aileleri ve gaziler için iftar düzenlendi.

29.06.2015 22:58

Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen şehit aileleri ve gaziler için iftar düzenlendi.

Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı işbirliğinde Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı Kız Kulesi Sosyal Tesisleri'nde şehit yakınları ve gaziler için iftar düzenlendi. Yaklaşık bin şehit yakını ve gazinin katıldığı iftar programında şehit aileleri ve gaziler birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı. İlahi dinletileri ve Kur'an-ı Kerim tilaveti eşliğinde iftar vaktini bekleyen vatandaşlar, ezanın okunmasının ardından oruçlarını açtılar.

"EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN"

Bir arada iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Turgut Özkan, "Böyle bir organizasyon düzenlediklerinden dolayı Üsküdar Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Çok memnun kaldık. Bu tarz organizasyonlar inşallah böyle devam eder. O eski anıları da, vatandaşın acılı günlerini ve geçmişteki olayları gündeme getirmeleri çok güzel bir şey. Bu organizasyonda emeği geçenlerden Allah razı olsun" diye konuştu.

"RAMAZAN'IN RUHUNU DAHA BİR GÜZEL YAŞIYORUZ"

Bu tarz organizasyonların kendini çok mutlu ettiğini belirten Nezih Murat ise, "Böylesine anlamlı bir organizasyon düzenledikleri için Sayın Kaymakamız Mustafa Güler ve Üsküdar Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her sene bu daveti yapıyorlar. Bizde elimizden geldiğince icabet etmeye çalışıyoruz. Böyle şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geliyoruz. Güzel oluyor. Ramazan'ın ruhunu daha bir güzel yaşıyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement