Şehit Oğlu Umut Nuh'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şehit Oğlu Umut Nuh'a Ziyaret

Şehit Oğlu Umut Nuh\'a Ziyaret

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in dünyaya gelen oğlu Umut Nuh’u ziyaret ederek, hediyesini verdi.

04.05.2016 16:35

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in dünyaya gelen oğlu Umut Nuh'u ziyaret ederek, hediyesini verdi.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, 4 Ocak tarihinde Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in doğum yapan eşi Leyla Özdemir'i ziyaret etti.

Şehit eşi Leyla Özdemir ve ailesi ile sohbet eden İl Müdürü Tekin Balcı, "Sizden gelen bu güzel habere çok sevindik ve şehidimizin emaneti Umut Nuh'u gelip bir ziyaret edelim istedik. Bu zamana kadar kurumumuzda görevli arkadaşlarla birlikte hep yanınızda olmaya gayret gösterdik. İnşallah bundan sonra da yanınızda olacağız. Bir derdiniz olduğunda bizimle paylaşmaya çekinmeyin" ifadelerini kullandı.

SARE DAVUTOĞLU DA ARADI

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden şehit eşi Leyla Özdemir, eşinin kendisine geride bir emanet bıraktığını ve bu emaneti en iyi şekilde koruyup kollamak ve yetiştirmek istediğini dile getirdi. Devletin varlığını arkalarında hissetmenin kendileri için onur verici olduğunu belirten Leyla Özdemir, "Sağ olsunlar. Bu dönemde herkes bizimle elinden geldiğince ilgilendi. Hatta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun hanımı Sare Hanım dahi aradı ve 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu" dedi.

İl Müdürü Tekin Balcı daha sonra Umut Nuh bebeğin hediyesini verdi.

Ziyarette; şehidin annesi Esme Özdemir, şehit eşi Leyla Özdemir'in kız kardeşi ve babası ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi Görevlisi Hayriye Erat da yer aldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Oğlu Umut Nuh'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement