Serik'te Kutlu Doğum Haftası Hazırlıklarını Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Serik'te Kutlu Doğum Haftası Hazırlıklarını Tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yılki konusu "Hz. Peygamber Din ve Samimiyet" olarak belirlenen Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Serik'te de etkinlikler düzenlenecek.

07.04.2014 13:22

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yılki konusu "Hz. Peygamber Din ve Samimiyet" olarak belirlenen Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Serik'te de etkinlikler düzenlenecek.

İlçede hafta kutlamaları, 14 Nisan Pazartesi günü Belek Dinler Bahçesi'nde hat, ebru, tezhip ve minyatür sergisi açılışıyla başlayacak. 20 Nisan'a kadar konferans, hastane ziyareti, tasavvuf musikisi konseri gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Müftülük Toplantı Salonunda Kızılay işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlenecek. 20 Nisan Pazar günü ise Peygamber efendimizin yeryüzünü şereflendirdiği gün dolayısıyla Merkez Camisi'nde "Sabah namazı buluşması" düzenlenecek.

Serik Müftüsü Abdulkadir Karakuş, yaptığı açıklamada, Çınaraltı Meydanı'nda açılacak stantlarda tanıtım etkinliklerine vatandaşların davet edileceğini belirtti.

Etkinlikleri ile hat, ebru ve tezhip gibi geleneksel sanatlara dikkat çekeceklerini dile getiren Karakuş, "Öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz yarışmaların ödüllerini vereceğiz. Dolu dolu programlarla halkımızın karşısına çıkacağız" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Serik'te Kutlu Doğum Haftası Hazırlıklarını Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement