Sıla Öğrenci Yurdunda, Mezuniyet Sevinci Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Sıla Öğrenci Yurdunda, Mezuniyet Sevinci Yaşandı

Sıla Öğrenci Yurdunda, Mezuniyet Sevinci Yaşandı

Kastamonu Sıla Erkek Öğrenci Yurdu’nda, mezuniyet sevindi yaşandı.

26.05.2014 17:28

Kastamonu Sıla Erkek Öğrenci Yurdu'nda, mezuniyet sevindi yaşandı.

Sıla Öğrenci Yurdunda düzenlenen mezuniyet gecesinde okullarından mezun olan 24 öğrenciye plaket ve ödülleri verildi.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Salonunda yapılan Mezuniyet Gecesine Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İhlas Holding Kastamonu Bölge Müdürü Ahmet Baysan, Öğretim Üyeleri Hikmet Bayraktar ve İbrahim Uyanık, Kastamonu'dan ve çevre illerinden gelen çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı.

Mezuniyet gecesinde konuşan Sıla Öğrenci Yurdu Müdürü Enis Köklü, Soma faciasında vefat eden madencilere ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulundu. Köklü, yurtta yürüttükleri faaliyetlerden bahsederek, Kuzeykent Mahallesindeki derneğe ait arsaya yapacakları Yurt Projesi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Projenin 6 katlı, 4 bin 600 metrekare kapalı alana sahip 165 öğrenci kapasiteli sosyal faaliyetlere çok müsait, modern bir proje olacağını belirten Köklü, yapılan hizmetlere maddi ve manevi katkıda bulunanlara teşekkür etti. Enis Köklü, mezun olan öğrencilerle de irtibatlarının hayatları boyuncu sürdürüleceğini belirtti.

Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini veren Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, Sıla Öğrenci Yurdu'nun faaliyetlerinin kendisini çok duygulandırdığını ve bu yüzden çok mutlu olduğunu belirtti. 'İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır' düsturuyla fedakarca çalışıldığını ve memleket sevdalısı gençler yetiştirildiğini belirten Babaş, "Bizlerde faaliyetlerinize, belediye olarak, imkanlar ölçüsünde destek vermeyi görev sayıyoruz. Mezun öğrencilere başarılar dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından Mehteran takımının gösterisi sahne aldı. Mehteranı izleyen davetliler, marşlara eşlek ederek büyük sevinç yaşadı. Ardından yurdun sosyal faaliyetleri slayt gösterisiyle izlettirildi. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu ve Kanuni Sultan Süleyman Han'ın büyük devlet adamlığını ve alimlere hürmetini anlatan tiyatro gösterisi, davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Gecenin sonunda, mezun olan öğrencilere hediye ve plaketleri verildikten sonra, geceye katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sıla Öğrenci Yurdunda, Mezuniyet Sevinci Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement