Silifke'de İtec Kurslarına Katılan 46 Öğretmene Sertifika - Son Dakika
Yerel

Silifke'de İtec Kurslarına Katılan 46 Öğretmene Sertifika

Silifke\'de İtec Kurslarına Katılan 46 Öğretmene Sertifika

Katılımcı Sınıf için Yenilikçi Teknolojiler Öğrenme Aktiviteleri (İTEC) Kursları 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Silifke Toki Orta Okulu’nda 46 öğretmenin katımı ile gerçekleştirildi.

15.09.2014 13:06

Katılımcı Sınıf için Yenilikçi Teknolojiler Öğrenme Aktiviteleri (İTEC) Kursları 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Silifke TOKİ Orta Okulu'nda 46 öğretmenin katımı ile gerçekleştirildi.

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Avrupa Komisyonu 7. Çerçeve Programından finansmanlı "Katılımcı Sınıf için Yenilikçi Teknolojiler (İTEC) Projesi"nin yerel düzeydeki İTEC Öğrenme Aktiviteleri Kursları Türkiye'nin bir çok ilinde eş zamanlı olarak, 8-12 Eylül tarihleri arasında yapıldı.

Silifke'de Mehmet Ali Akış ve Nurçin Akış önderliğinde açılan İTEC semineri tamamlanarak kursa katılan öğretmenlere sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Çiftçi, "Çağımız teknoloji çağıdır. Sizlerde bu kurslara katılarak teknolojiyi yakından takip ediyorsunuz. Eğitim teknolojilerini kullanmanız öğrencilerimize başarı olarak yansıyacaktır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de İtec Kurslarına Katılan 46 Öğretmene Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement