Silvan Gençlik Spor'dan Gazeteci Yılmaz'a 21 Numaralı Forma - Son Dakika
Yerel

Silvan Gençlik Spor'dan Gazeteci Yılmaz'a 21 Numaralı Forma

Silvan Gençlik Spor\'dan Gazeteci Yılmaz\'a 21 Numaralı Forma

Silvan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Aslan Umut Bakır tarafından İhlas Haber Ajansı Muhabiri İhsan Yılmaz’a 21 Numaralı forma hediye edildi.

18.09.2015 17:00

Silvan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Aslan Umut Bakır tarafından İhlas Haber Ajansı Muhabiri İhsan Yılmaz'a 21 Numaralı forma hediye edildi.

2010 yılından itibaren faaliyetini sürdüren Silvan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Aslan Umut Bakır, 2015-2016 sezonunda giyecekleri formadan İhlas Haber Ajansı Muhabiri Gazeteci İhsan Yılmaz'a hediye etti.

Kulüp Başkanı Bakır, "İhlas Haber Ajansı Muhabiri İhsan Yılmaz sürekli takımıza destek vererek, bizlerden desteklerini bu güne kadar esirgemedi. Bu desteklerinden dolayı biz de bugün nezaket ziyaretinde bulunarak, sundukları desteklerden dolayı takımızın forması olan İhsan Yılmaz yazılı 21 numaralı formayı hediye ettik. İhlas Haber Ajansı dünyaya kendini kanıtlamış bir haber ajansıdır. Spora ve kültüre verdikleri destekleri hepimiz bilmekteyiz. Bu neden Gençlik Spor Kulübü olarak, İhlas Haber Ajansı Ailesi'ne canı gönülden teşekkür ederiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan Gençlik Spor'dan Gazeteci Yılmaz'a 21 Numaralı Forma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement