Sucular Odası'ndan Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sucular Odası'ndan Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret

Sucular Odası\'ndan Yılmaz Büyükerşen\'e Ziyaret

Sucular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Nam, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

16.03.2023 14:34  Güncelleme: 14:39

Sucular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Nam, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

EBB Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Sucular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Nam ve Başkanvekili Sabri Tüzüner'i makamında ağırladı. Ziyarette Başkan Nam, Oda faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında Büyükerşen'e bilgi verdi. Nam, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesindeki depremzedelerin içme suyu ihtiyacını karşılamak için Başkan Büyükerşen'in verdiği desteğe teşekkür etti.

İlk günden itibaren onlarca TIR pet şişe Kalabak suyunun bölgeye ulaştırıldığını ve bu konuda depremzedelerin en önemli ihtiyaçlarından içme suyu konusunda çok önemli bir destek sağlandığını belirten Nam, Oda olarak kendilerinin de bölgeye pet şişe Kalabak suyu gönderdiklerini aktararak Büyükerşen'e sürece sunduğu katkı dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Sucular Odası'ndan Yılmaz Büyükerşen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement