Suluova'da Tubitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Tubitak Bilim Fuarı Açıldı

AMASYA(AA) - Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında Suluova'daki 6 okulda, 4006 TUBİTAK Bilim Fuarları açıldı.

13.05.2015 15:02

AMASYA(AA) - Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında Suluova'daki 6 okulda, 4006  TUBİTAK Bilim Fuarları açıldı.

Şehit Aydın Korkmaz Ortaokulunda açılan fuara katılarak bilimsel çalışmalar ortaya koyan tüm öğrencileri tebrik eden Kaymakam Hayatı Taşdan, öğrencilere teknik, bilimsel ve mali desteklerde bulunan TÜBİTAK'a ve öğretmenlerine de teşekkür etti.

Öğrencilerin projelerinin yer aldığı stantları gezerek bilgi alan Taşdan, "Bu tür etkinlikler çocuklarımızın ve özgür düşüncelerinin gelişmeleri acısından, gündemi ve teknolojik gelişmeleri ve olayları takip etmeleri acısından çok önemli" dedi.

Ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik ortaokul ve liselerde TÜBİTAK destekli Bilim Fuarları düzenlenmekte olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Davu, TÜBİTAK tarafından çalışmaları kabul edilerek desteklenen toplamda 6 okulda mayıs ayı boyunca TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldığını belirtti.

Açılışa, Belediye Başkanı Fatih Üçok'un yanı sıra okul idarecileri, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Tubitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement