Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Suşehri'den Kısa Kısa

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde belirlenen noktalara yangın söndürme vanaları konulacak.

13.04.2015 16:05

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde belirlenen noktalara yangın söndürme vanaları konulacak.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı açıklamada, içme suyu ishale hattı yenileme çalışmaları kapsamında, ilçenin belirli noktalarına 40 yangın söndürme vanası konulmaya başlandığını söyledi.

Yangın vanalarının alt kısmındaki ana şebeke hattı su bağlantı vanalarının belediye tarafından temin edildiğini kaydeden Yüksel, yangın söndürme vanalarının ise yüklenici firma tarafından karşılandığını belirtti.

Yüksel, vanalarının sadece ilçe merkezine konulmadığını ifade ederek, "Yangın vanaları ilçemizin kenar mahallerine de konulmaktadır. Özellikle vatandaşlarımızın bu konuda dikkat etmesi hususunda, yangın vanası konulan yerlerin çevresine araç parkı ve tezgah açılmamasını arzu ediyoruz" dedi.

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin 25. yıl yemeği

Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin bu yıl düzenlediği 25. yıl Birlik Yemeği Sancaktepe Belediyesine ait sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, yemeğin büyük bir katılımla gerçekleştirildiğini ifade ederek, derneğin bundan sonra da yaşatılması için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement