Tekkeköy'de Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'de Kadınlar Günü Etkinliği

Tekkeköy\'de Kadınlar Günü Etkinliği

Tekkeköy Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tekkeköy Düğün Salonu'nda sağlık konferansı ve bayanlara özel konser düzenlendi.

09.03.2014 11:54

Tekkeköy Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tekkeköy Düğün Salonu'nda sağlık konferansı ve bayanlara özel konser düzenlendi. Tekkeköy Belediyesi ile Büyük Anadolu Hastanesi'nin ortaklaşa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği Göz Hastalıkları ve Dermatoloji Hastalıkları konulu konferansı çok sayıda bayan takip etti. Konferansta göz hastalıkları ile ilgili Büyük Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Duriye İlbağa ve deri kanseri ile ilgili de Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Serra Hande Öcal bilgi verdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin yaptığı konuşmada, "Sizin hakkınız bir gün ile böylesine bir etkinlikle ödenemez. İlk öğretmen anadır. Özellikle kız çocuklarınızı okutup, meslek sahibi yaparak sahip çıkın. Toplumun geleceğini anneler çiziyor. O çizeceğiniz rotada eğitim şarttır. Gelecek nesli eğitimli yetiştirin. En kutsal varlık annedir, kadındır. Cennet annelerin ayakları altındadır" dedi.

Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Tekin, şöyle konuştu: "Sadece kadınların değil erkekler de bir annenin ürünü olduğuna göre, tüm kadınların, annelerin, anne adaylarının, babaların, amcaların, teyzelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Bu kutlamada sadece kendimi ayırıyorum. Kendimin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamıyorum. Çünkü bugün benim annemin ölüm yıldönümü. Ben hariç hepinizin günü kutlu olsun." Başkan Tekin, konuşmasından sonra gözyaşlarını tutamadı.

Konuşmaların ardından çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı. Samsun'un güçlü seslerinden Ümit Kurşun da sahneye çıktı. Ümit Kurşun'un şarkıları eşliğinde bayanlar halay çekip oyun oynayarak gönüllerince eğlendi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'de Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement