TEMAD Astsubay Derneklerini Bir Çatı Altında Toplamayı Amaçlıyor - Son Dakika
Yerel

TEMAD Astsubay Derneklerini Bir Çatı Altında Toplamayı Amaçlıyor

TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser, dünyadaki bütün astsubay derneklerini bir konfederasyon çatısı altıda toplamayı amaçladıklarını belirtti.

22.08.2012 12:40  Güncelleme: 12:57

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, dünyadaki bütün astsubay derneklerini bir konfederasyon çatısı altıda toplamayı amaçladıklarını belirtti.

Keser, TEMAD Osmaniye İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında, astsubayların özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik hükümetin ve Genelkurmay Başkanlığı'nın ortaklaşa çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Yeni yasama döneminde astsubaylara ilişkin ekonomik, mesleki ve sosyal statü alanlarında bir takım değişikliklere gidileceğini ifade eden Keser,

"Çalışmalarımız devam edecek. Bu yıl 17 Ekim'i 'Dünya Astsubaylar Günü' ilan ettik. Bu dünyada bir ilk. Amacımız dünyadaki bütün astsubay derneklerini bir konfederasyon çatısı altıda toplamak. Bu güne kadar söylediğimiz her şeyi yaptık, inşallah bunu da yapacağız. Bu orta vadede gerçekleşecek bir şey ama ilk adımı bu yıl atıldı" diye konuştu.

TEMAD Osmaniye Şube Başkan Yardımcısı Murtaza Erden ise ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, "Çalışmalarınızı son derece memnuniyetle, ilgi ile takip ediyoruz. Çalışmalarınızdan dolayı sizleler gurur duyuyoruz" dedi.

Muhabir: Tuğba Temir/Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Ali Güreli - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TEMAD Astsubay Derneklerini Bir Çatı Altında Toplamayı Amaçlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement