Tepebaşı Ailesi Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Ailesi Bir Araya Geldi

Tepebaşı Ailesi Bir Araya Geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı ailesine yeni katılan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

29.11.2015 12:29

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı ailesine yeni katılan çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. 2014, 2015 doğumlu çocuklar ve aileleriyle Özdilek Sanat Merkezinde düzenlenen eğlencede buluşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, burada tüm çocuklarla tek tek ilgilendi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Ataç yaptığı konuşmada, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün önemli projelerinden olan Hoş Geldin Bebek projesine dikkat çekerek, bu güne kadar iki binden fazla bebek ziyareti gerçekleştirildiğini ifade etti.

Başkan Ataç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tepebaşı ailesine yeni katılan çocuklarımızla buluşmak için bir araya geldik. Ailelere hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıklı ve güzel bir ömürleri olur. İnşallah, çocuklarımızın şansı açık olur ve bu ülkeye hayırlı vatandaş olurlar. Çünkü onlar geleceğimiz. Onları iyi yetiştirirsek geleceğimiz parlak ve aydınlık olur. Sağlık içinde büyütmenizi diliyorum."

Yüze yakın çocuğun ve iki yüze yakın aile üyesinin katıldığı buluşmada sahneye çıkan Altan, birbirinden güzel şarkılar ile çocuklara keyifli anlar yaşattı. Buluşmanın sonunda hoş geldin pastası kesildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Ailesi Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement