Tkdk İlk Sözleşmeleri İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Tkdk İlk Sözleşmeleri İmzaladı

Tkdk İlk Sözleşmeleri İmzaladı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğü, 9.başvuru çağrı ilanı döneminde hibe desteği için başvuruda bulunan ve sözleşme imzalamaya hak kazanan başvuru sahipleriyle sözleşme imzalamaya başladı.

16.07.2013 09:17

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğü, 9. başvuru çağrı ilanı döneminde hibe desteği için başvuruda bulunan ve sözleşme imzalamaya hak kazanan başvuru sahipleriyle sözleşme imzalamaya başladı.

Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Desteklerini üretici ve girişimcilerle buluşturmak üzere kurulmuş olan TKDK, 9. başvuru çağrı döneminde gelen projelerden 1 grup projelerin incelemesini tamamladı. İnceleme sonunda 'Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım' tedbiri başlığı altında 2, 'Et Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım' tedbiri başlığı altında da 2 başvuru sahibiyle sözleşme imzaladı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kastamonu İl Koordinatörü Eniz Gökçek, "Söz konusu 4 projenin toplam maliyeti 7 milyon 702 bin 480 TL olup, projeler sözleşmelerine uygun gerçekleştirildiği takdirde TKDK tarafından 4 milyon 843 bin 206 TL hibe desteği almaya hak kazandılar. Kalan projeler ile birkaç haftalık süreçler içinde sözleşmeler imzalanmaya devam edilecek.

Söz konusu projelerin önümüzdeki aylarda gerçekleştirilmesi ve yılsonundan önce de ödemelerin yapılması hedefleniyor. Bu projelerin ve çok yakın tarihlerde çıkılacak yeni çağrılarda hazırlanacak projelerin Kastamonu'nun kalkınmasına büyük katkı sağlaması amaçlanıyor. Tüm yatırımcılarımıza ve Kastamonu'muza hayırlı olmasını dileriz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tkdk İlk Sözleşmeleri İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement