Torbalı'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Torbalı\'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Ahmetli Köyü Yörük Türkmen Efeleri Derneği üyeleri, son günlerde artan terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçleri için mevlit okuttu.

19.08.2015 11:45

Ahmetli Köyü Yörük Türkmen Efeleri Derneği üyeleri, son günlerde artan terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçleri için mevlit okuttu.

Ahmetli Köyü Yörük Türkmen Efeleri Derneği terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçleri için bir program düzenledi. Köy meydanında düzenlenen programa vatandaşlarda yoğun ilgi gösterirken, şehitler için Kur'an Kerim ve mevlit okutuldu. Duygu dolu anların yaşandığı programda, bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye'nin Ortadoğu'da zor bir coğrafyada yer aldığını ve güçlü bir ülke olduğunu dile getirerek, "Bu zor süreçte birlik beraberlik içinde olmak ve teröre karşı dik durmak ve ödün vermemek durumundayız. Terörle, şiddetle bize dayatılan şey kardeşin kardeşle kavgasını ateşlemektir. 30 yıldır bunu beceremediler. Zaten beceremezlerde. Birlik ve beraberlik dayanışma içinde, bu günleri de atlatacağız. Şehitlerimiz içinmevlit okuduk. Kahramanlarımızı anarken duygulu anlar yaşadık. Herkesi terörü kınamaya,karşı durmaya ve birlik olmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement