Torku Konyaspor'un Davraz Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Torku Konyaspor'un Davraz Kampı Sona Erdi

Torku Konyaspor\'un Davraz Kampı Sona Erdi

Torku Konyaspor'un Davraz kampı sona erdi.

17.07.2014 15:07

Torku Konyaspor'un Davraz kampı sona erdi.

Davraz Dağı'nın eteklerinde kurulan otelin sahasında yeni sezon çalışmalarını sürdüren Torku Konyapor, kamp kapsamında son antrenmanını yaptı.

Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda futbolcular koşu ve ısınma hareketlerin ardından top çalışması yaptı. Antrenmanın ardından 8 günlük kampı tamamlayarak otelden ayrılan yeşil-beyazlılar, 2 günlük aranın ardından yurt dışı kampı için Hollanda'ya gidecek.

Konyasporlu futbolcu Özgür Özkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya'daki kampı başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra Davraz'a geldiklerini söyledi.

Burada her şeyin çok iyi gittiğini, arkadaşlarının büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Özkaya, "Hollanda kampı da hazırlık maçları ile geçecek. Konsantrasyonumuz üst seviyede. Umarım oradaki kamp da verimli şekilde geçer" dedi.

Özkaya, Konya'nın yeni stadına kavuşacağı için taraftardan daha heyecanlı olduklarını dile getirerek, yeni transferlerin ve yeni stadın kendilerini çok farklı yerlere getireceğine inandığını kaydetti. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torku Konyaspor'un Davraz Kampı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement