Türk Kızılayı'nın Kampanyasına Destek Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı'nın Kampanyasına Destek Sürüyor

Türk Kızılayı\'nın Kampanyasına Destek Sürüyor

Türk Kızılayı’nın “Kurban bereketi yıl boyu sürsün” sloganıyla başlattığı kampanyaya hayırsever kişi ve kuruluşların ilgisi devam ediyor.

29.09.2014 14:25

Türk Kızılayı'nın "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla başlattığı kampanyaya hayırsever kişi ve kuruluşların ilgisi devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, kurban bağışı için Türk Kızılayı'nı tercih etti.

Kızılay Adana Şubesi'ne vekalet vererek, kurban bağışını gerçekleştiren Zihni Aldırmaz, "Türk Kızılayı'nı böyle bir kampanya gerçekleştirdiği için kutluyorum. Bence, kurban bağışlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının en doğru ve güvenli yolunu icra ediyorlar. Herkes bu kampanyaya ilgi göstermeli" dedi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, Adanalılara yaptığı "Kızılay'a vekalet yoluyla kurban bağışı" davetini tekrarladı. Saygılı, "Ülkemizde ve dünyanın dört bir köşesinde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyoruz. Türk Kızılayı, kurban etlerini binlerce mazlumun sofrasına ulaştırmaya devam ediyor. Ayrıca yapılan bağışlar Adana'nın 15 ilçe ve köyündeki ihtiyaç sahiplerine de bağış sahipleri adına ulaşacak. Uygulanacak yöntem ile ihtiyaç sahipleri sadece kurban döneminde değil, yıl boyu kurban eti yardımlarından yararlanabilecek. Bu nedenle hayırsever Adanalıları, bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı'nın Kampanyasına Destek Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement