Türkiye Gazetesi Yazarları Manisalılarla Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Türkiye Gazetesi Yazarları Manisalılarla Buluşacak

Türkiye Gazetesi Yazarları Manisalılarla Buluşacak

Türkiye Gazetesi tarafından düzenlenen ‘Yazarlar Buluşması’ programı Manisa’da da gerçekleştirilecek.

06.10.2015 07:53

Türkiye Gazetesi tarafından düzenlenen 'Yazarlar Buluşması' programı Manisa'da da gerçekleştirilecek. 'Türkiye Gazetesi yazarları okurlarıyla buluşuyor' programı 10 Ekim Cumartesi akşamı Kültür Sitesi Lale Salonunda gerçekleştirilecek.

Daha önce birçok ilde Türkiye Gazetesi tarafından organize edilen 'Yazarlar Buluşması' etkinliği 10 Ekim Cumartesi akşamı Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi lale Salonu'nda saat 19.30'da gerçekleştirilecek. Programa, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazar Dr. İsmail Kapan ile İlahiyatçı yazar Osman Ünlü katılacak.

İsmail Kapan'ın 'Ortadoğu Bölgesindeki son gelişmeler', Osman Ünlü'nün de 'Birlikte rahmet vardır' konularında Manisalılarla buluşacağını aktaran Türkiye Gazetesi Manisa Bölge Temsilcisi Muammer Akman, "Gazetemiz tarafından düzenlenen yazarlar buluşmasını Manisa'da da gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Programla ilgili Manisa protokolüne davetiyelerini ulaştırıyoruz. Programımıza hem gazetemiz okurları hem de tüm Manisalılar davetlidir. Hem güncel hem de dini konular üzerine güzel bir program olacak. Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Dr. İsmail Kapan'ın Ortadoğu Bölgesindeki son gelişmelerden bahsedeceği programımızın ikinci bölümünde ise ilahiyatçı yazar Osman Ünlü hocamız 'Birlikte rahmet vardır' konulu söyleşiyle Manisalılara unutamayacakları bir akşam yaşatacak. Tüm halkımızı yazarlarımızla buluşmaya davet ediyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Gazetesi Yazarları Manisalılarla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement