Üniversite Öğrencilerinin Topladığı Yardımlar Yerine Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerinin Topladığı Yardımlar Yerine Ulaştı

Üniversite Öğrencilerinin Topladığı Yardımlar Yerine Ulaştı

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu tarafından Siirt’in Şirvan ilçesi Yamaçlı köyünde bulunan bir ilkokulun öğrencileri için toplanan yardım malzemeleri adrese ulaştı.

15.11.2016 14:19

Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu tarafından Siirt'in Şirvan ilçesi Yamaçlı köyünde bulunan bir ilkokulun öğrencileri için toplanan yardım malzemeleri adrese ulaştı.

DÜ, Medya Topluluğu Koordinatörü Gökhan Baybuğa, yardımların minik öğrencilere ulaşması konusunda yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde topladığımız yardım nihayetinde gerekli yerlere ulaştı. Miniklerimizin, kardeşlerimizin masum mutluluklarına şahit olmanın ekip olarak sevincini yaşıyoruz" dedi.

Baybuğa konuşmasının devamında şunları söyledi: "Okulla iletişime geçmemizi sağlayan Selva Uzunibrahimoğlu ve Abisi (köy okulu öğretmeni) Enis Uzunibrahimoğlu, Koordinatör Hocamız Arif Güngör, desteklerini esirgemeyen ve bizi yalnız bırakmayan Akçakoca Belediye Başkanı Sayın Cüneyit Yemenici'ye, Düzce İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Ayfer Yılmaz'a, Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Yönetim Kuruluna, Akçakoca Halkına, Düzce Üniversitesi Medya Topluluğu Üyeleri ve Yönetim Kurulu ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum. Kocaman yüreklerimizi asla kaybetmeyelim." - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerinin Topladığı Yardımlar Yerine Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement