Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

TOBB Çorum İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto etti.

18.02.2015 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Çorum İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto etti.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde faaliyet gösteren TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Şubat ayı olağan toplantısı, TSO meclis salonunda gerçekleştirildi.

TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Yasemin Kepçeli, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, kadınların her gün kötü bir olayla karşı karşıya geldiğini savunarak, "Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz günlerde Özgecan kızımızı hunharca öldürdüler. Katiller, hayatının baharında bir genç kızımızı öldürmekle kalmayıp milyonlarca kadının, annenin, hemcinsimizin yüreğini yaraladılar. Umarım insanlık dışı olaylarla bir daha karşılaşmayız" diye konuştu.

Kepçeli, konuşmasının ardından toplantıya katılan iş kadınlarını, bu tür üzücü olaylara kayıtsız kalmamak ve tepkilerini göstermek adına başta Özgecan Aslan olmak üzere şiddete maruz kalarak hayatını kaybeden tüm kadınlar için saygı duruşunda bulunmaya davet etti.

Kadın Girişimciler Kurulu olağan toplantısı, saygı duruşunda bulunulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement