Ünlü Sanatçıdan Başkan Uğur'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ünlü Sanatçıdan Başkan Uğur'a Ziyaret

Ünlü Sanatçıdan Başkan Uğur\'a Ziyaret

Ünlü Sanatçı Hüner Coşkuner, Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi vermek ve hayırlı olsun temennilerini iletmek için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.

19.06.2014 20:03

Ünlü Sanatçı Hüner Coşkuner, Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi vermek ve hayırlı olsun temennilerini iletmek için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

Hüner Coşkuner yaptığı ziyarette Başkan Uğur'dan Sokak Hayvanları Koruma Derneği ile gerçekleştirecekleri Balıkesir'deki projeleri için destek isterken, son çıkardığı Yeşilçam Klasikleri albümünü içeren bir konser ve imza günü düzenleyeceklerini de söyledi. Buralardan elde edilecek tüm geliri de Sokak Hayvanları Koruma Derneği'ne hibe edeceklerini ifade eden Coşkuner, "Bu bağlamda İlçe ve Beldelerimizde halkımızı bilinçlendirme adına paneller düzenleyeceğiz" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, konu ile ilgili olarak Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanı Şaban Akkol ile Kültür ve Sanat Danışmanı İsmail Özkan'ın yetkilendirildiklerini ve yapılacak her türlü projede yanlarında olduğunu kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Sanatçıdan Başkan Uğur'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement