Uşak'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Uşak'taki Trafik Kazası

Uşak\'taki Trafik Kazası

Otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgi gözaltına alınan otomobil sürücüsü denetimli olarak serbest bırakıldı.

05.08.2014 12:51

Banaz ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili gözaltına alınan otomobil sürücüsü Salih Pehlivanoğlu (53), denetimli olarak serbest bırakıldı.

Kazada hafif şekilde yaralanan ve Uşak Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Pehlivanoğlu, işlemlerinin ardından Banaz Adliyesi'ne sevk edildi.

Cumhuriyet savcısınca ifadesine başvurulan Pehlivanoğlu, çıkarıldığı mahkemede hakkında denetimli serbestlik hükümleri uygulanması kararıyla serbest bırakıldı.

Uşak'ın Banaz ilçesi girişinde arıza nedeniyle yol kenarında park halinde bulunan 26 TL 561 plakalı tıra, Salih Pehlivanoğlu (53) yönetimindeki 35 MMC 92 plakalı otomobil  çarpmıştı.

Kazada tırın arızasını gidermeye çalışan şoför Fatih Ergen ile otomobilde bulunan Nesrin Pehlivanoğlu ile 2 gün önce nişanlandıkları öğrenilen Murat Pehlivanoğlu ve Esel Özen olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Salih Pehlivanoğlu ile Gamze Pehlivanoğlu da yaralanmıştı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement