Üsküdar Belediyesi İlçe Protokolüne İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Üsküdar Belediyesi İlçe Protokolüne İftar Verdi

Üsküdar Belediyesi İlçe Protokolüne İftar Verdi

Üsküdar Belediyesi, her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği ilçe protokolüne özel “Protokol İftarını” gerçekleştirdi.

23.06.2015 22:43

Üsküdar Belediyesi, her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği ilçe protokolüne özel "Protokol İftarını" gerçekleştirdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar'a nefes verenlerin, bu ilçeye hizmet edenlerin ağırlandığı bir iftar yemeği" dedi.

Ramazan ayında birçok iftar programına ve kültürel etkinliğe imza atan Üsküdar Belediyesi, ilçede görev yapan kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, siyaset ve sanat dünyasından birçok ismin ağırlandığı "Protokol İftarı" düzenledi. Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri bahçesinde düzenlenen iftar programına, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve çok sayıda davetli katıldı. "Protokol İftarın" Programda iftar vaktine kadar Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

"ÜSKÜDAR'A NEFES VERENLERİN AĞIRLANDIĞI İFTAR YEMEĞİ"

Üsküdar ilçesine hizmet eden vatandaşlar ile birlikte olmanın mutluluğu içerisinde belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bereketin, kardeşliğin ve huzurun paylaşılması adına muazzam bir iklim yaşıyor Üsküdar. Bizim sloganımız "Üsküdar'da nefes alan, Üsküdar'a nefes vermeli" diye. Bugün bizler için çok özel bir akşam, Üsküdar'a nefes verenlerin bu ilçeye hizmet edenlerin ağırlandığı bir iftar yemeği. Gelen konuklarımızın arasında İş dünyasından, siyaset dünyasından, bürokrasiden, sivil toplum örgütlerinden, kanaat önderleri bulunmaktadır. Bizim her gün 30 bin Üsküdarlı vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptığımız sofralarımız oldukça bereketli oluyor. Bu akşam ise Üsküdar'a hizmet eden dostlarımızla birlikteyiz. Bu iftar programları Üsküdar'ın kardeşliğine ayrı bir hava ve güzellik katıyor. On bir ayın Sultanı Ramazan ayında da temennimiz bu güzel kardeşlik ikliminin artarak devam etmesidir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üsküdar Belediyesi İlçe Protokolüne İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement