Vali Eşinden "Kadınlar Günü" Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Vali Eşinden "Kadınlar Günü" Kutlaması

Vali Eşinden "Kadınlar Günü" Kutlaması

Ordu Valisi Kenan Çiftçi’nin eşi Habibe Çiftçi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

08.03.2014 17:51

Ordu Valisi Kenan Çiftçi'nin eşi Habibe Çiftçi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

TESK Hotel'de düzenlenen ve toplumun her kesiminden davetli bayanların katıldığı "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlama etkinliğine ev sahipliği yapan Vali Çiftçi'nin eşi Habibe Çiftçi, programa katılan konukların Dünya Kadınlar günlerini kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda bir konuşma yapan Habibe Çiftçi, toplumda kadın ve erkeğin birbirinin tamamlayıcısı olduğunu belirterek, "Tıpkı bir elmanın iki yarısı gibi biri olmadan diğeri olmaz. Hz. Adem bütün insanların babası, Hz. Havva ise annesidir. Kadın günlük yaşamda erkeğin sahip olduğu her şeye sahip olmaktadır. Annedir, eştir, eğitmendir, saygı duyulacak mukaddes bir varlıktır. Şefkat ve merhamet sembolüdür. Cennet annelerin ayağı altındadır, cennet makamına sahiptir" dedi.

Habibe Çiftçi, kadınların toplum hayatında yerini aldığını ve daha üretken bir hale geldiğini dile getirdi.

Davetlilere, günün anısına hediye ve karanfil dağıtılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programında, Habibe Çiftçi, etkinliğe katılan bayanlarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Programda, ORSEV Başkanı Sevinç Özel, günün anlam ve önemini belirten bir şiir okurken, etkinliğe katılan diğer bayanlar da söz alarak Habibe Çiftçi'ye teşekkür ettiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Eşinden 'Kadınlar Günü' Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement