Ordu Valisi Çiftçi, İkizce'de Bencmarking Projesini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Ordu Valisi Çiftçi, İkizce'de Bencmarking Projesini Anlattı

Ordu Valisi Çiftçi, İkizce\'de Bencmarking Projesini Anlattı

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, ilçe ziyaretlerini sürdürürken İkizce'de öğretmenler ile bir toplantı yaparak Bencmarking projesinin önemini anlattı.

25.10.2013 10:35  Güncelleme: 10:43

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, ilçe ziyaretlerini sürdürürken İkizce'de öğretmenler ile bir toplantı yaparak "Bencmarking" projesinin önemini anlattı.

Vali Kenan Çiftçi, Çaybaşı ve İkizce ilçelerini ziyaret ederek, çeşitli temas ve incelemelerde bulundu. İlk ziyaretini Çaybaşı ilçesine gerçekleştiren Vali Kenan Çiftçi, burada Çaybaşı Kaymakamı Soner Özer, İlçe Jandarma Komutanı İsmail İnan, Belediye Başkanı Zekeriya Sarıkoca, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Yazıcı ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Çaybaşı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kenan Çiftçi, Kaymakam Soner Özer'den ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Vali Kenan Çiftçi, daha sonra İkizce Öğretmenevi'ne geçerek, burada öğretmenlerle bir toplantı yaptı ve eğitimin kalitesini, başarısını artırmak, öğrenci kapasitesini geliştirmek ve öğretmenlerde motivasyonu artırmak amacıyla başlattığı Bencmarking projesinin önemini anlattı. Benchmarking sistemi ile uygulanan projelerde büyük başarı elde edildiğini söyleyen Vali Çiftçİ, bir ilin, bir ülkenin kalkınmasının, eğitime bağlı olduğunun altını çizerek, eğitimin önemini vurguladı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu Valisi Çiftçi, İkizce'de Bencmarking Projesini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement