Ağrı Valisi Tekinarslan, Kanser Hastasının Evinde İftar Açtı - Son Dakika
Yerel

Ağrı Valisi Tekinarslan, Kanser Hastasının Evinde İftar Açtı

Ağrı Valisi Tekinarslan, Kanser Hastasının Evinde İftar Açtı

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, 40 yaşında kansere yakalanan Kutbettin Sarı ile iftar açtı.

19.07.2014 14:31  Güncelleme: 14:55

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, 40 yaşında kansere yakalanan Kutbettin Sarı ile iftar açtı.

Mide rahatsızlığı şikayetiyle gittiği hastanede akciğer ve mide kanseri olduğunu öğrenen Sarı, kemoterapi tedavisi almaya başladı.

Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde kiralık bir evde yaşayan ve 6 ay önce kansere yakalanan Sarı'yı, Vali Tekinarslan ile Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Sağlık Müdür Vekili Cesim Solhan evinde ziyaret etti.

Daha önce inşaatta çalıştığını ve rahatsızlığından dolayı çalışamadığını belirten Sarı, "Bazı giderlerimi komşularım karşılıyor. Eşim bana çok iyi bakıyor. Tek istediğim çocuklarımın ortada kalmaması" dedi.

Ramazan ayında zor durumda olan ailelerle iftar açan Tekinarslan, Sarı'nın durumu hakkında bilgi adı.

Devlet olarak kendisine her türlü yardımın yapılacağını söyleyen Tekinarslan, "İhtiyaç sahibi olmasına rağmen yardım istemeyi kendisine yakıştırmamış bir vatandaşımız. Sağ olsun duyarlı komşuları haber vermişler. Biz de ilgili kurumlarımızın yetkilileri ile birlikte buradayız. Sağlık konusunda gereken çalışmayı sağlık müdürlüğümüz yürütecek. Çalışama durumu olmadığı için gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra hem engelli aylığı hem de evde bakım aylığı bağlanacak. Ayrıca evi olmadığından dolayıda ev sahibi olması için gerekli inceleme yaptıktan sonra ev sorununu bir şekilde çözeceğiz" diye konuştu.

Sarı'nın yanında olduklarını vurgulayan Tekinarslan, "Kendini yalnız hissetme ve moralini yüksek tut. İhtiyacın ne varsa gidereceğiz. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun" dedi.

Aileyle iftar açan Tekinarslan, Sarı'nın çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı Valisi Tekinarslan, Kanser Hastasının Evinde İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement