Yenişehir Gençlik Merkezi Sinema Etkinliklerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Gençlik Merkezi Sinema Etkinliklerini Sürdürüyor

Yenişehir Gençlik Merkezi Sinema Etkinliklerini Sürdürüyor

Şanlıurfa Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi, üye gençlerini ücretsiz sinemaya götürmeye devam ediyor.

02.03.2015 11:55  Güncelleme: 12:04

Şanlıurfa Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi, üye gençlerini ücretsiz sinemaya götürmeye devam ediyor.

Gençlere yönelik yaptığı etkinlik ve faaliyetlere yenisini ekleyen YGM, açtığı kursların yanı sıra gençlerin talepleri doğrultusunda çeşitli hizmetler gerçekleştiriyor.

Sinema günleri etkinliği çerçevesinde Yenişehir Gençlik Merkezine üye gençler ile çalışanlar beraber sinemaya giderek değişik bir gün geçirmeleri adına film seyretme etkinliği düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Amacı gençliğe hizmet olan gençlik merkezlerimiz değişik etkinliklerle onlara hayatı sevdirmeyi amaçlıyor. Geziler, kamplar, sinema gibi sosyal ve kültürel faaliyetler kısaca her şey onlar için" diye konuştu.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "Okul hayatı dershane derken bunalan gençlerimize zaman zaman değişik aktiviteler yapmak suretiyle onları bir nebze de olsa bu ortamdan uzaklaştırmaya ve stres atmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Sinema etkinliği de bunlardan biridir" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir Gençlik Merkezi Sinema Etkinliklerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement