MHP Osmaneli Adayı Kürek: Kayırmayacağız, Ayırmayacağız - Son Dakika
Yerel

MHP Osmaneli Adayı Kürek: Kayırmayacağız, Ayırmayacağız

MHP Osmaneli Belediye Başkan Adayı Kürek, "Kandırmayacağız, kayırmayacağız, ayırmayacağız. Osmaneli için birlikte hareket edeceğiz." dedi.

25.03.2014 12:05  Güncelleme: 12:18

MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek, "Kandırmayacağız, kayırmayacağız, ayırmayacağız. Osmaneli için birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Kürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 30 Mart yerel seçimlerinde başkanlığa seçilmesi halinde, Osmaneli'nin sorunlarını gidererek, istihdamı artırmaya yönelik sanayileşme ile sosyal ve kültürel alanda halkın gelişiminin önünü açacak projeleri gerçekleştirme sözü verdi.

Kanalizasyon ve arıtma projesini tamamlayıp, Organize Sanayi Bölgesi'nin belediye imkanlarıyla ilçeye kazandırılmasını planladıklarını anlatan Kürek, şunları kaydetti:

"TOKİ dahil, şehirdeki tüm evlere doğalgaz dağıtımını sağlayacağız. Bozuk yolların yapımının yanı sıra Sakarya Caddesi'nin ilçemize yakışır ve esnafımızın ihtiyacını karşılayacak şekilde düzenlenmesini sağlayacağız. TOKİ ve ilçemiz hastane yolunun ışıklandırılması, çiftçilerimizin ürünlerini değerlendirmesi için uzun vade de BEBKA projesi kapsamında hal binası, paketleme ve soğuk hava deposunu yapacağız. Tarım fuarını tekrar canlandırarak, çiftçilerimize daha iyi hizmet ve kaliteli ürün imkanı sunacağız."

Kürek, hastane bölgesinde bulunan Sakarya Nehri kenarını kültür park ve mesire alanı olarak düzenlemeyi vadederek, şöyle devam etti:

"Gençlik ve kültür merkezinin yanı sıra belediye tarafından aşevi açılması ve ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek götürülmesini sağlayacağız. Otogar, otopark gibi sıkıntıların çözümü ve çevre düzenlemelerinin, temizlik sorunlarının çözümü noktasında gerekli yatırımları yapacağız. Sakarya Nehri üzerine otogar ve Sakarya köprüsüne yakın bir bölgeden iki asma köprü görünümünde yürüyüş köprüleri yapacağız. İlçemizde turizmin geliştirilmesi için tarihi Osmanlı Evleri'nin restorasyon çalışmalarına devam edeceğiz. İlçemize 4 yıllık fakültenin kazandırılması için Bilecik Üniversitesi Rektörlüğü ile gerekli girişimlere başlayacağız."

"Kandırmayacağız, kayırmayacağız, ayırmayacağız. Osmaneli için birlikte hareket edeceğiz" ifadesini kullanan Kürek, şeffaf olacaklarını ve kararlara halkın da katılımını sağlayacaklarını sözlerine ekledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Osmaneli Adayı Kürek: Kayırmayacağız, Ayırmayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement