Yerleşik Yabancılardan Engelliler Yararına Drama Oyun - Son Dakika
Yerel

Yerleşik Yabancılardan Engelliler Yararına Drama Oyun

Yerleşik Yabancılardan Engelliler Yararına Drama Oyun

Didim’de yaşayan yerleşik İngilizlerden engelliler parkı yararına ikinci kez sahnelenen Gizemli Cinayet (Murder Mystery) drama oyunu seyircilerin beğenisini kazandı.

05.04.2014 16:53

Didim'de yaşayan yerleşik İngilizlerden engelliler parkı yararına ikinci kez sahnelenen Gizemli Cinayet (Murder Mystery) drama oyunu seyircilerin beğenisini kazandı.

Oyun sonunda Engelliler yararına 700 TL'lik bağış toplandı. Oyunun Yönetmenliğini Lee Mc Gowan ın yaptığı ve Charli (Katil) rolünde Steve Lambert, Pearl (ölen) rolünde Zilfa Griffits' in ve Chelsea'yi Sheila Cridge,İsla'yı Cate West, Sam'i Jay Jackson, Rich'i Michael White, Whale'yi Mary Lambert, Place'i Mary Smithson, Bream'i Sue Green, Dace'yi Ginny Rigg canlandırdı. Oyunda bir kişi ölür ve seyirciler o kişiyi öldüreni ipuçlarından bulmaya çalışırken, oyunun ikinci bölümünde ise cinayeti kimin yaptığı sergilendi.

Didim Glee Grup (Didim Neşe Grubu) sanatsal faaliyetleriyle 1001 sevgi gönülleri projesi için U2 Leon Bar'da sergiledikleri oyunun yaklaşık 700 TL'lik gelirini engelliler yararına yapılması planlanan engelli parkı projesi için kullanacaklarını belirttiler. Didim Help İn Hands grubuyla birlikte hareket eden grubun Temmuz ayında da Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde daha büyük kitleye hitap edecek bir oyun çalışması içinde olduklarını belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerleşik Yabancılardan Engelliler Yararına Drama Oyun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement