Yunusemre 20 Bin Kişiye Aşure İkram Etti - Son Dakika
Yerel

Yunusemre 20 Bin Kişiye Aşure İkram Etti

Yunusemre 20 Bin Kişiye Aşure İkram Etti

Yunusemre Belediyesi, Muharrem ayı hasebiyle 10 gün içerisinde Yunusemreli vatandaşlara 20 bin kişilik aşure ikram etti.

04.11.2015 16:36

Yunusemre Belediyesi, Muharrem ayı hasebiyle 10 gün içerisinde Yunusemreli vatandaşlara 20 bin kişilik aşure ikram etti.

Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla Yunusemre ilçesindeki mahallelerde 10 gün boyunca aşure ikramında bulunuldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak mahallelerde 20 bin kişilik aşure ikramında bulunduklarını vurgulayarak, "Aşure berekettir ve paylaşmaktır. Aşure günlerinin Allah katında ayrı bir yeri vardır. Bizler de bu vesileyle Yunusemre Belediyesi olarak Laleli Muhtarlık önü, Hacı Yahya Camii, Yunusemre Belediye bahçesi, Merkez Efendi Hastanesi ve Muradiye Mahallesi, Yeni Mahalle ve Barbaros Mahallesi, Uncubozköy Mahallesi ve Horozköy bölgesi, Kenan Evren Sanayi Sitesi ve Yunusemre Kent Konseyi Meclisi'nin de katkılarıyla Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat ile Mühendislik Fakültelerinde vatandaşlarımız ile buluştuk. Yunusemre Belediyesi olarak 10 gün içerisinde 20 bin kişilik aşure ikramında bulunduk. Aşure, geleneğimizde bereketin ve paylaşmanın kutsallığının en önemli simgelerindendir. Allah yaptığımız hayırları kabul etsin. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre 20 Bin Kişiye Aşure İkram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement