Yunusemre Belediyesi'nden Alışveriş Şöleni'ne Destek - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi'nden Alışveriş Şöleni'ne Destek

Yunusemre Belediyesi\'nden Alışveriş Şöleni\'ne Destek

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 7-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Alışveriş Şölenine Yunusemre Belediyesi de destek verecek.

03.02.2015 14:26

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 7-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Alışveriş Şölenine Yunusemre Belediyesi de destek verecek.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, 7-24 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Alışveriş Şölenine destek istemek amacıyla Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti.

Manisa TSO Başkanı Yaşar Coşkun, yönetim kurulu üyeleri Gökmen Gökdede, Mehmet Baki Kılıç, Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı ve Genel Sekreter Fatih Özsümer ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek konuyla ilgili bilgi aktardı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Alışveriş festivaliyle ilgili bilgi aktarmak amacıyla Yunusemre Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Birincisini 2013 yılı Nisan ayında yaptığımız Alışveriş şöleninin bu yıl ikincisini gerçekleştirmek ve konuyla ilgili Sayın Başkanımıza bilgi verip desteklerini istemek için Başkanımıza ziyaret gerçekleştirdik. Yaptığımız şölenler, konserler ile sosyal hayatımıza bir hareketlilik geldi. ve sosyal hayatımız canlılık kazandı. Ekonomik hayat ona göre canlılık kazandı. Bu nedenle yine bir renklilik getirmek amacıyla Mayıs ayında yine bu faaliyeti tekrarlamak istiyoruz. ve Belediye Başkanımızdan desteklerini bekliyoruz." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Manisa Ticaret Odamıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde ticari anlamda bir gelişme var. Türkiye ticari ve piyasa anlamında bir istikrarı sürdürüyor. Bu istikrarda Ticaret ve Sanayi Odalarımızın katkısı oldukça fazla. Biz bu yüzden odalarımızı önemsiyoruz. Alışveriş festivali ticarete hareketlilik getirecektir buna inanıyoruz ve başarılar diliyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi'nden Alışveriş Şöleni'ne Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement