Sobadan sızan gazdan zehirlenen baba oğul yan yana defnedildi
Anne Ayşe ve 1 yaşındaki bebeği Eyüp'ün ise yaşam mücadelesi sürüyor
GAZİANTEP - Gaziatep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazdan zehirlenerek ölen baba, oğul yan yana defnedildi. Anne ve 1 yaşındaki bebeğin ise yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi sürüyor.
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen olayda karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa Bıldırcın ve 2 yaşındaki oğlu Sait Bıldırcın ölmüş, anne Ayşe ile 1 yaşındaki çocukları Eyüp, yoğun bakıma alınmıştı. Yapılan otopsinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumundan cenazeleri alınan baba Mustafa ile oğlu Sait Bıldırcın, son kez yaşadıkları ve birlikte hayata veda ettikleri eve götürüldü. Baba oğul, burada alınan helallikten sonra yakınlarının omzunda cenaze namazının kılınacağı Beyler Mahallesi Camiine getirildi. Çok sayıda seveni ve yakınlarının katıldığı cenaze namazının ardından baba oğul, göz yaşı ve dualar eşliğinde İslahiye mezarlığında defi edildi. Cenazeye, 1 yaşındaki oğlu Eyüp Bıldırcın ile yoğun bakımda yatan anne Ayşe Bıldırcın katılamadı. Anne Ayşe'nin ise yatağında bulunması nedeniyle gazdan kocası ve 2 yaşındaki çocuğundan daha az etkilendiği iddia edilirken, 1 yaşındaki Eyüp'ü ise üzerinin örtülü olmasının kurtardığı ileri sürüldü. Eyüp'ün olay anında beşikte bulunduğu ve üzerinin örtülü olması nedeniyle halen yaşadığı kaydedildi.
Öte yandan, dede Mehmet Sait Bıldırcın'ın eve gelerek üzerindeki yedek anahtarla kapıyı açması ile ortaya çıkan olayda, hayatını kaybeden baba oğlun yer yatağında yattığı belirlendi.
Son Dakika › Asayiş › Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Baba Oğul Yan Yana Defnedildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.