21-27 Ocak Haftası Burç Yorumları - Son Dakika
Astroloji

21-27 Ocak Haftası Burç Yorumları

21-27 Ocak Haftası Burç Yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

21.01.2019 11:19

KOÇ: Arkadaşlar veya iş hayatınız nedeniyle, ailenizdeki kadınlarla ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ortaklı iş yapanlar ortaklarıyla, evliler eşleriyle ortak kararlar alabilirler. Başınızla ilgili ani kazalara dikkat etmelisiniz. Haftanın ikinci yarısında ek kazançlar, kredi gibi konularda şanslı olacaksınız.

BOĞA: Hafta başında enerjiniz düşük olabilir. Kariyer veya hayattaki konumunuzla ilgili olarak zorluklar yaşayabilirsiniz. Sözleşmeler, ortaklı işler konusunda şanslı etkiler altındasınız. Özellikle maddi getirisi yüksek işlere imza atabilirsiniz. Bekar boğalar evlilik için adım atabilirler.

İKİZLER: Kız kardeşiniz veya yakın çevrenizden bir kadın sizin için uygun bulduğu birisini eş adayı olarak tanıştırabilir. Bu aday maddi olarak iyi durumda birisi olabilir. Yurt dışı, hukuki konular veya eğitimle ilgili konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Miras, alacaklar, kredi ve sözleşmelerde gecikmeler söz konusu.

YENGEÇ: Bu hafta eşiniz veya ortağınızla yaşanılan zorluklara rağmen; düşünce olarak oldukça iyi anlaşabileceksiniz. Aynı zamanda genel olarak duygularınızın sesini dinlerseniz doğru kararlar verebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde ani gelişen sorunlar canınızı sıkabilir. İş veya günlük hayatta şanslı gelişmeler var.

ASLAN: Kadınlarla iletişim kurmak zor olabilir. Ancak onların tarafından da bakabilirseniz, duygularınız size doğru yolu gösterecektir. Tempo yorucu, sorumluluklar ağır gelebilir.Bekar aslanlar yeni bir aşka yelken açabilir. Çocuğu olanların ise çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler yüzünü güldürebilir.

BAŞAK: Sevgilisi olanlar için zorlayıcı diyaloglar olabilir. Evli olanlar ise çocuklarıyla iletişimde zorlanabilirler. Onların sorumlulukları yorucu gelebilir. Yurt dışı, hukuki konularda ani sorunlar çıkabilir. Ancak bu hafta aile içi huzur ve bereket bol olacağı için, diğer ufak sorunları yenmeniz kolay.

TERAZİ: Eşiniz veya ortağınız sayesinde gelecek kısmeti, nereye kullanacağınız noktasında anlaşmazlık çıkabilir. Bu konu eşinizden kaynaklı ise olayları büyütmeden sakin kalabilmek önemli. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz size destek olacaklar. Ticaret, sosyal medya gibi konularda şanslısınız.

AKREP: Kardeşleriniz veya yakın çevrenizle geçmişe ait sorunlar nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz. Empati yaparak onların duygularını da anlarsanız çözüm kolay olur. İş yerinde veya günlük hayatta ani sorunlar çıkabilir. Maddi kazançlarınızdaki artış bu hafta sizi oldukça motive edebilir. Para bereketiyle gelecek.

YAY: Kazançlarınızla ilgili problemler çıkabilir. Alacaklarınızın tahsilatı gecikebilir. Ani ve fevri hareket etmeyin. Duygu, mantık dengesini kurarak, kendi şansınızı kendiniz yaratıp, sorunları çözebilirsiniz. Bekarlar sevgilileriyle, evliler ise çocuklarıyla ilgili ani sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirler.

OĞLAK: Evli olanlar bu hafta ilişkiyi ve kendilerinin bu ilişkideki sorumluluklarının ağırlığıyla ilgili sorunları sorgulayabilirler. Bu dışa vurursa zorlayıcı diyaloglara sebebiyet verebilir. Fevri davranmayın. Ummadığınız kişilerden destek alabilir, ummadığınız fırsatlar sayesinde motive olabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi sorumluluklar altında ezilmiş ve yorgun hissedebilirsiniz. İş veya günlük hayatta kadınlarla anlaşmak bu hafta zor olabilir. Kariyer ve hayattaki duruşunuzla ilgili şanslı etkiler sayesinde kazançlarınızda artış olabilir. Bu artış yaralarınıza merhem gibi gelecektir. Fazla harcama meyline dikkat.

BALIK: Haftanın ilk günleri enerjiniz düşük olabilir. Arkadaş çevrenizde biriken sorunlar ortaya çıkarak, sizi oldukça zorlayabilir. Kariyerinizde başarılara imza atarken, maddi karşılığını istediğiniz ölçüde alamayabilirsiniz. Biraz hayal kurup, kendi motivasyonunuzu kendiniz artırabilirsiniz.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Son Dakika Astroloji 21-27 Ocak Haftası Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement