24-30 Aralık Haftası Burç Yorumları - Son Dakika
Astroloji

24-30 Aralık Haftası Burç Yorumları

24-30 Aralık Haftası Burç Yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

24.12.2018 15:15

KOÇ: Ailenizdeki kadınlarla, giderler nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.Olayların büyümemesi için sakin kalmakta fayda var.Hayatınızda otorite konumundaki kadınlar tarafından baskılanabilirsiniz. Statünüzde dönüştürücü, büyük değişim olabilir.Ortak iş yapanlar iyi maddi kazançlar elde edebilirler.

BOĞA: Yurt dışı, eğitim veya hukuki konularda aksilikler ve sorunlar yaşayabilirsiniz.Aniden ve beklemediğiniz şekilde çözümler üretebilirsiniz.Eşinizin veya ortağınızın gelirlerinde artış olabilir.Kız kardeşiniz, kadın komşularınız veya eltinizle sorunlar çıkabilir.Ayak ve bacak sağlığına dikkat.

İKİZLER: Arkadaş çevrenizdeki dedikodular canınızı sıkabilir.İş veya günlük hayatta yanlış anlaşılmalar büyüyebilir.Kardeş veya komşularınızla vakit geçirmek iyi gelecektir.İş yerindeki kadınların desteğiyle kazancınızda artış olabilir.Bekarların gizlibir hayranı ortaya çıkabilir.Aşk konularında kadersel ani olaylar var.

YENGEÇ: Bu hafta çok duygusal ve hassas olabilirsiniz.Günlük hayatınızda yoğun tempolu bir hafta.Bu nedenle ayak ve bacak sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Bazılarınız için aşk ilişkilerinde bitişler yaşanabilir.Eşinizle veya ortağınızla sorunlar çıkabilir.Çocuk sahibi olmak isteyenler içinse şanslı etkiler devrede.

ASLAN: Sevgilinizle başka bir kadın nedeniyle ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz.İş yerinizde üstünüz konumdaki kadınlarla da problem yaşayıp, zıtlaşabilirsiniz. Mantıkla hareket eden her zaman kazanır.Ailenizden size maddi bir destek bereketiyle gelebilir.Bu hafta fiziken çok yorulacağınız bir tempo olabilir.

BAŞAK: Arkadaş çevrenizdeki kadınlarla kaçınılmaz bir tartışmanın içinde kalabilirsiniz.Sosyal çevre, kardeş ve eşinizin ortak destekleriyle kazancınızda artış elde edebilirsiniz.Hafta sonuna doğru aile içinde, geçmiş konuları açıp huzursuzluk yaratmamak herkes için iyi olacak.Yoksa olaylar büyüyebilir.

TERAZİ: Bu hafta ayaklarınıza kara sular ininceye kadar çok çalışsanız da, bunun karşılığını maddi ve manevi olarak alabileceksiniz.Özellikle kadınlar bu konuda daha şanslı olacaklar.Yoğun tempo aile içinde huzursuzluğa neden olabilir.Ayrıca reklam, medya konularında iş yapanlar için de güzel etkiler mevcut.

AKREP: Yakın çevrenizdeki insanlar veya kardeşlerinizle, geçmişe dönük olaylar nedeniyle bazı konular sonlanabilir.Ticaret yapanlar için kazançlarını artırma işlerini büyütme fırsatı olabilir.Gelen para size bereketiyle gelecek.Ancak ortağınızla ilgili bazı sorunlar ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

YAY: Bu hafta ödemelerinizin size ulaşmasıyla ilgili gecikmeler veya daha az kazanç söz konusu olabilir.Etrafınızdaki kadınlar ek kaynak, kredi gibi konularda size destek vererek, bu sorunu aşmanıza yardımcı olacaklar.Kendi şansınızı, kendi potansiyelinizle yaratmanız mümkün.Doğru iletişimle açılmayacak kapı yok.

OĞLAK: Haftaya yorgun ve bitkin başlayabilirsiniz.Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.Yakın çevrenizde ani gelişen olaylar canınızı sıkabilir. Kendi arkadaş çevrenizle ise hoş sohbetler edilip, yeni bağlantılar oluşabilir. Ortak veya eşinizden kaynaklı şanslar, ileriye dönük olarak yollarınızı açabilir.

KOVA: Kendi kazançlarınızla ilgili ani gelişmeler canınızı sıksa da, devam eden bir rahatsızlığınızın iyileşmesiyle şifalanacaksınız.İş yeri veya günlük hayatta geçmişten kaynaklı bazı bilmediğiniz sorunların ortaya çıkmasıyla canınız sıkılabilir.Ancak yakın çevrenizdeki kadınların tam desteği sizi ileri taşıyacak.

BALIK: Hayatınızda sizi zorlasa da, statükonuzla ilgili olarak bazı sorumluluklar almak zorunda kalabilirsiniz.Ailenizdeki kadınlar her konuda size tam destek verecekler.Bazı bekar balıklar her ne kadar emin olamasalar da, evlilik için adım atabilirler.Yeni bir eğitim, yolculuklar ve hukuki konular da diğer gündem maddeleri.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Son Dakika Astroloji 24-30 Aralık Haftası Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement