29 Nisan - 5 Mayıs Haftası Burç Yorumları - Son Dakika
Astroloji

29 Nisan - 5 Mayıs Haftası Burç Yorumları

29 Nisan - 5 Mayıs Haftası Burç Yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

29.04.2019 11:16  Güncelleme: 14:03

KOÇ : Sorumluluğunu almadığınız konularda aksilikler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatında zorluklar olabilir. Yakın çevrenizdeki kadınlardan alacağınız destek ve doğru stratejiyle çıkış yolunu bulabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk ve eğitim işindekiler için bereket var.

BOĞA : Hafta başında kendinize yönelseniz de, çarşambadan itibaren geçmiş olaylar sizi içine çekebilir. Arkadaş çevrenizden gelecek destekle maddi kazancınızda artış olabilir. Kredi, ek kazanç, miras gibi konulardan para gelebilir. Ancak gelen parayı hemen harcama isteğine dikkat etmelisiniz.

İKİZLER : Bu hafta uzun yolculuğa çıkanlar; umulmadık kazalara karşı eller ve kollarına dikkat etmeliler. Hukuki bir dava açmayı ve yeni bir eğitime başlamayı bu hafta ertelemek daha iyi olacaktır. Eşinizin veya ortağınızın bereketinde artış olabilir. Bekarlar arkadaş çevrelerinden biriyle aşka yelken açabilir.

YENGEÇ : Ani bir şekilde kırılmaya dayalı ufak bir operasyon geçirebilirsiniz. Temkinli hareket etmekte fayda var. Hafta sonuna doğru ilişkilerde geçmişten gelen sorunlar nedeniyle gerilime dikkat. İşinizde artacak yoğunluk size maddi anlamda olumlu dönebilir. Günlük hayatta işlerinizi kolayca çözebilirsiniz.

ASLAN : Sorumluluğundan kaçtığınız konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden gelecek destek ve doğru stratejiyle, bereketinizi artıracak güzel anlaşmalara imza atabilirsiniz. Günlük hayatta yoğunluğun ve yorgunluğun fazla olacağı bir hafta. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK : Yurt dışı, eğitim ve hukuki konular bu haftanın ana gündemi olabilir. Miras, ek gelir, kredi gibi konularda alacağınız desteklerden gelen kazançları bereketli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Sevgilisi olanlar ayrılık yaşayabilirler. Çocuğu olanlar onlarla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirler.

TERAZİ : Eşinizle ani kriz yaşayabilirsiniz. Aile, ev, arsa gibi konularda, geçmişten gelen sorunlar neticesinde bazı sonlanmalar olabilir. Kadersel gelişmelere ayak uydurmaya çalışmak en iyisi olacaktır. Haftanın ikinci yarısı da kardeş ve yakın arkadaşlarla sorun yaşayabilirsiniz. Maddi şansınız güzel.

AKREP : Ailenizde sizden daha büyük bir kadınla yanlış aktarılan veya saklanan bazı konularla ilgili sorun yaşayabilirsiniz.Yapacağınız anlaşma veya sözleşmeleri çok daha dikkatli incelemeli, hatta avukat desteği almalısınız. Bekarlar yeni bir aşka başlayabilirler. Çocuğu olanlar onunla hoş vakit geçirebilirler.

YAY : Bu hafta hem duygusal hem de fiziksel anlamda yanılma ve aldatılma riskiyle karşı karşıyasınız. Yaşayacaklarınız canınızı çok yakabilir, dikkat. Kazancınızı elde etmek için oldukça efor sarfetmek zorunda kalabilirsiniz. Şanslı ve bereketli anlaşmalar yapabilirsiniz. Fazla para harcama riskiniz var.

OĞLAK : Hafta boyunca yorgun olabilirsiniz. Bu hafta zayıflamak isteyenler diyete başlayabilirler. Geçmişte kardeşinize veya yakın arkadaşınıza yaptığınız iyiliklerin karşılığını alabilirsiniz. Aile, ev , arsa konularında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebilirsiniz.

KOVA : Gizli kalmış bazı şeylerin ortaya çıkmasıyla ummadığınız sonlanmalar olabilir. Eşinizle duygusal anlamda aşk tazeleyebilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınıza karşı fazlaca verici olup, sonra da hep ben fedakarlık yapıyorum diyebilirsiniz. Emek verdiğiniz şeylerin maddi karşılığını alabilirsiniz.

BALIK : Haftaya yoğun bir duygusallık ile girebilirsiniz. Hafta genelinde ise bu duygusallığı içinizde yaşama meylinde ve biraz melankolik olabilirsiniz. Genel olarak maddi anlamda kazancınızın bol olacağı bir hafta. Hafta sonu bir seyahate çıkabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Son Dakika Astroloji 29 Nisan - 5 Mayıs Haftası Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement