Altın Örümcek'te Halk Oylaması ve Final Heyecanı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Altın Örümcek'te Halk Oylaması ve Final Heyecanı

Altın Örümcek\'te Halk Oylaması ve Final Heyecanı

Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri'nde ikinci aşama olan grup değerlendirmeleri sona erdi.

14.03.2014 17:59

Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri'nde ikinci aşama olan grup değerlendirmeleri sona erdi. Jürinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, 2013 yılının en iyi web siteleri ve internet teknolojileri alanındaki başarılı projeler arasında, kategori bazında en yüksek puanı alan 10 web sitesi belli oldu. Jüri 12 - 28 Mart tarihleri arasında yapacağı final değerlendirmeleri ile her kategoride Altın Örümcek Web Ödülü almaya hak kazanan web sitelerini belirleyecek.

"Halkın Favorileri" Belli Oluyor

Jürinin her kategoride seçtiği en iyi 10 web sitesi aynı zamanda halkoyuna da sunuluyor. Jüri değerlendirmelerinden bağımsız olarak halkın oyları ile yapılacak değerlendirme sonuçlarına göre her kategoride halkın birincileri de belli olacak.

DorukNet Pazarlama Müdürü Aslı Cem yaptığı açıklamada, Altın Örümcek Web Ödülleri değerlendirme süreci ile ilgili bilgi verdi. Cem, Altın Örümcek Web Ödülleri jürisinin yaptıkları değerlendirmeler ile 38 kategoride finale kalan 10 web sitesinin belirlendiğini ve bu sitelerin www.altinorumcek.com web sitesinde duyurulacağını ifade etti. 12 - 28 Mart tarihleri arasında jürinin her kategoride finale kalan 10 web sitesini inceleyerek gerçekleştireceği değerlendirme süreci sonunda, kategori bazında ilk 3 sitenin açıklanacağını ve her kategoriden sadece 1 sitenin Altın Örümcek Kategori Ödülünü almaya hak kazanacağını açıkladı. Ayrıca tüm kategoriler arasında en yüksek puanı alan web sitenin de "En İyi Web Sitesi" ödülüne sahip olacağını belirtti. Altın Örümcek Web Ödülü almaya hak kazanan web siteleri Haziran ayında düzenlenecek olan ödül gecesinde açıklanacak.

Aslı Cem, internet kullanıcılarının da organizasyona katılımının teşvik etmek, beğenilerini duyurabilecekleri bir platform yaratmak ve heyecanı geniş kitlelere yaymak amacıyla Halk Oylaması uygulamasının da gerçekleştirildiğini vurguladı. Altın Örümcek Web Ödülleri jürisinin her kategoride belirlediği 10 site halkın oyuna sunulacak ve jüri değerlendirmelerinden bağımsız olarak "Halkın Favorileri" ayrıca belirlenecek. Halk oylamasına katılmak isteyen internet kullanıcıları 12 - 28 Mart 2013 tarihleri arasında organizasyonun resmi web sitesi www.altinorumcek.com ziyaret ederek SMS ile oylamaya katılabilecekler.

12. Altın Örümcek Web Ödülleri'nin basın sponsorları arasında Macline ve Newtech yer aldı. Btnet.com.tr, Kurumsalhaberler.com ve Tivilog online medya sponsoru, web sponsoru İmalathane olurken Technotoday ise destekleyenler arasında bulunuyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Altın Örümcek'te Halk Oylaması ve Final Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement