Anı Tur ile Keyifli Karya Turları - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anı Tur ile Keyifli Karya Turları

Anı Tur ile Keyifli Karya Turları

Yeşilin ve mavinin anlam bulduğu topraklarda hem eğlenceli, hem dinlendirici hem de kültürel anlamda doyuma ulaşacağınız bir tatil geçirmek ister misiniz?

02.09.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilin ve mavinin anlam bulduğu topraklarda hem eğlenceli, hem dinlendirici hem de kültürel anlamda doyuma ulaşacağınız bir tatil geçirmek ister misiniz? O zaman size Karya Turlarını öneriyoruz.

Marmaris yeşille mavinin muhteşem uyumunu görebileceğiniz eşsiz bir yer. Bir yanınızda yemyeşil ormanlar ve bir yanınızda Akdeniz… Tertemiz havası, tarihi kalıntıları, doğal güzellikleri ve gece hayatıyla Marmaris bir tatilden beklediğiniz her şeyi karşılar.

Turizm şirketlerinin düzenlediği Kültür Turları ile Marmaris'in görülmeye değer en güzel yerlerini hiçbir zahmete girmeden dolaşabilirsiniz. Bu turlara katılarak hem tarihi yerleri dolaşmak, hem en güzel plajlarda yüzmek, hem de tekne turları ile Akdeniz'in tadını çıkarmak mümkün.

Büyülü bir güzelliği olan Aşıklar Yolu Marmaris'e doğru giderken ilk durağınız olabilir. Balık kapanlarıyla ünlü Dalyan Kasabası'ndan tekne turuna çıkarak Kaunos Kral Kaya Mezarlarını ve Caretta&Caretta kaplumbağalarının önemli üreme merkezlerinden olan İztuzu plajını görebilirsiniz.

El değmemiş güzelliği ile Gökova Marmaris gezinizde görmeniz gereken yerlerden. Gökova'da bulunan Azmak Çayı'ndan denize doğru yapacağınız tekne turunda huzurlu anlar yaşayacaksınız. Burada deniz o kadar temiz ki suyun altını rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca Gökova'da antik kalıntılarla dolu Sedir Adası'nı mutlaka ziyaret edin. Sedir Adası yüzme molası vermek için de son derece uygun bir yer. İncecik kumdan oluşan plajı ve denizinin güzelliği ile Sedir Adası'na hayran kalacaksınız.

Yemyeşil bir doğanın içinde huzurlu bir tatil geçirmek, Türkiye'nin en güzel koylarında denizin tadını çıkarmak için Anı Tur'un düzenlemiş olduğu Karya Turuna katılın.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anı Tur ile Keyifli Karya Turları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement