Fatih Terim'e Turizm Ödülü - Son Dakika
Basın Bültenleri

Fatih Terim'e Turizm Ödülü

Fatih Terim\'e Turizm Ödülü

Genç Turizmciler Derneği 2011-2012 sezonu şampiyonu Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'i makamında ziyaret etti.

21.05.2012 14:00

Genç Turizmciler Derneği 2011-2012 sezonu şampiyonu Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'i makamında ziyaret etti. Lig maçlarına denk geldiği için Turizmde Gençlik Ödülleri Ödül Töreni'ne katılamayan Sayın Terim'e ödülünü Genç Turizmciler Derneği Yönetimi adına Genel Sekreterimiz Mehmet Ulusoy takdim etti. İkili arasında gerçekleşen hoş sohbet Sayın Ulusoy'un Sayın Terim'e ödülü takdim etmesiyle sona erdi.

2012 yılı etkinlikleri kapsamındaki hedeflerinden birisi olan Spor Turizmi Zirvesi'ni gelecek aylarda gerçekleşecek olan Genç Turizmciler Derneği, güzel bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Daha önce gerçekleştirdikleri organizasyonlar referans alındığında, yaklaşık 30000 destekçisi ve 50'den fazla gönüllü üniversite temsilcilikleri ile yine ses getirecek bir etkinliğe imza atacak.

Bilindiği üzere, Genç Turizmciler Derneği, 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi mezunu 7 genç profesyonel tarafından İstanbul merkez olmak üzere kurulmuştur. İlk faaliyetlerini üniversite bazlı gösteren Genç Turizmciler, 2009 yılında değişen yönetim ekibi ile birlikte, İstanbul kabuğundan çıkarak bölgesel faaliyetlere ağırlık vermiştir.

Genç ve dinamik ekibi ile organizasyonlarına günden güne yenilerini ekleyen Genç Turizmciler turizm sektöründe sayısız faaliyete imza atmıştır. Turizmde Genç Kariyer, Genç Turizmciler Zirvesi, Turizmde Markalaşma Zirvesi, Turizme Değer Kat, Turizmde Gençlik Ödülleri bu faaliyetlerin öne çıkanlarından sadece birkaç tanesidir.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement