Sahibinden.com'da Alışveriş Yapanlar Kazanıyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Sahibinden.com'da Alışveriş Yapanlar Kazanıyor

Sahibinden.com\'da Alışveriş Yapanlar Kazanıyor

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, kredi kartı puan kampanyalarıyla kullanıcılarına ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

12.03.2015 17:59

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, kredi kartı puan kampanyalarıyla kullanıcılarına ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. 1-31 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen kampanya sayesinde kullanıcılar Bonus Card ile yaptıkları Güvenli e-Ticaret (GeT) alışverişlerinde toplamda 100 TL'ye varan hediye bonus kazanma fırsatına sahip oluyor.

sahibinden.com kullanıcıları, Güvenli e-Ticaret (GeT) alışverişlerinde tek seferde yapacakları 500-999,99 TL arası alışverişlerinde 50 TL bonus, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde de 100 TL bonus kazanıyor.

Kampanyaya katılmak için kullanıcıların harcama yapmadan önce, kredi kartına kayıtlı cep telefonu numarasından, "SAHIBINDEN" yazıp, 3340'a mesaj atmaları yeterli oluyor. sahibinden.com'da bonus card ile başlayan kredi kartı puan kampanyalarının yıl içinde diğer kredi kartlarıyla da devam etmesi planlanıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Sahibinden.com'da Alışveriş Yapanlar Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement