Sahibinden.com Sevgililer Günü İçin "Aşkın İlanları"Nı Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Basın Bültenleri

Sahibinden.com Sevgililer Günü İçin "Aşkın İlanları"Nı Bir Araya Getirdi

Sahibinden.com Sevgililer Günü İçin "Aşkın İlanları"Nı Bir Araya Getirdi

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com, Sevgililer Günü için kullanıcılarına farklı bir hediye hazırladı.

13.02.2014 18:30

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com, Sevgililer Günü için kullanıcılarına farklı bir hediye hazırladı. Sahip olduklarına büyük bir tutkuyla bağlı olan ilan sahiplerinin sevgi dolu ilanları sitede "Aşkın İlanları" başlığı altında bir araya getirildi.

İlginç ilan başlıklarının yer aldığı bölümde Skoda marka aracını satılığa çıkaran bir ilan sahibi aracına olan sevgisini "Benim Güzel Kızım Büyümüş de Görücüye de Çıkmış" başlığıyla dile getirirken bir diğer kullanıcı da çok sevdiği motorundan ayrılırken "Sizinkisi Bir Aşk Hikayesi Bizimkisi Aşkın ta Kendisi" başlığını kullanmayı tercih ediyor. Kocaeli'den verilen bir ilanda ise ilan sahibi aracından ayrılmanın üzüntüsünü şu cümlelerle ifade ediyor: "Bir gün gelir satarsın dediler. İşte o gün bugünmüş. Seni unutmam için sanırım seni en doğru alıcıya satmak gerekecek. Çok üzgünüm".

Birbirinden ilginç ilanların bir arada yer aldığı "Aşkın İlanları"na http://www.sahibinden.com/i/ilaniask'latest=407 linkinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Sahibinden.com Sevgililer Günü İçin 'Aşkın İlanları'Nı Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement