Türkiye'nin Önde Gelen Firmaları Genç İk Zirvesi'nde Buluştu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Türkiye'nin Önde Gelen Firmaları Genç İk Zirvesi'nde Buluştu

Türkiye\'nin Önde Gelen Firmaları Genç İk Zirvesi\'nde Buluştu

Üniversite öğrencileri ve genç profesyonellerin yoğun ilgi gösterdiği Genç İK Zirvesi 5-6 Mart'ta Lares Park Hotel Taksim'de gerçekleştirildi.

10.03.2014 18:59

Üniversite öğrencileri ve genç profesyonellerin yoğun ilgi gösterdiği Genç İK Zirvesi 5-6 Mart'ta Lares Park Hotel Taksim'de gerçekleştirildi. Farklı sektörlerden lider firmaların katılım gösterdiği, 2 gün boyunca devam eden Genç İK Zirvesinde, İK müdürleri ve üst düzey yöneticileri sektörel sunumlarını üniversite öğrencileri ve genç profesyonellerle paylaştılar.

Collezione İK Müdürü Elif Gümüş'ün "Parakende Sektöründe Kariyer Fırsatları" sunumu ile başlayan Genç İK Zirvesi, AvivaSA Genel Müdür Yardımcısı Murat Bayburtluoğlu'nun sigortacılık sektörünün geleceği ve kariyer olanakları hakkında verdiği önemli ipuçları ile devam etti.

Zirvede bir ilk gerçekleştirilerek Dört Büyükler olarak adlandırılan PwC, KPMG, Deloitte ve EY firmalarının üst düzey yöneticileri Roy Manukyan'ın modaratörlüğünde ilk kez aynı panelde yer aldı. Panelde sektörün geleceği, kariyer olanakları üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.

Denge Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Keydal, interaktif sunumuyla katılımcılara fırsatları iyi değerlendirmeleri gerektiğini ve çalışarak bir çok engelin üstesinden gelebileceklerini anlattı. Zirve konuşmacıları arasında yer alan FranklinCovey Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin Gürsel, "Stratejik Düşünme Yapısı ile Kariyer Planlama" konusunu ele aldı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği sunumda eğlenceli anlar yaşandı.

Turkuvaz Medya İşe Alım ve Kaynak Yönetmeni Hüseyin Kurt medya sektörünü ele aldı. Genç İK Zirvesi birinci gün sonunda, JCI Türkiye 2014 Başkan Yardımcısı Ahmet Erhan Tanyeri katılımcılara networkün öneminden bahsetti.

Genç İK Zirvesi'nin ikinci gününde İK alanında önemli ipuçları paylaşıldı

Kimteks Kimya İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Yönetici Yardımcısı Tuğba Güder'in sunumu ile başlayan Genç İK Zirve'nin ikinci günü, Kariyer.net iş ortağı Talentera Kurucusu Müfit Tezel'in "Sosyal Medya ve Yeni İK Düzeni" sunumu ile devam etti. Ardından Perfetti Van Melle İnsan Kaynakları Direktörü İrem Suvat sunumunu gerçekleştirdi.

"Kariyerini yönetmek kimin işidir?" konu başlığıla Kaynağım İnsan adlı blogun sahibi İnsan Kaynakları Proje Danışmanı İpek Aral ve "Dönelim Fabrika Ayarlarımıza" sunumu ile Erim Hısım Genç İK Zirvesi konuşmacıları arasındaydı.

Perfetti Van Melle'nin interaktif vaka çalışması ile yer aldığı, zirvenin ikinci gününde yapılan paralel oturumlar, AvivaSA workshop ve mülakat çalışmalarıyla devam etti.

Üniversite öğrencileri ve genç profesyonellerin yoğun katılım gösterdiği Genç İK Zirvesi'nin ikinci günü Toyota Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Seda Koytak'ın "Eğlenerek Öğrenen Organizasyon" sunumu ile sona erdi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Türkiye'nin Önde Gelen Firmaları Genç İk Zirvesi'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement