Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan spiker Ela Rumeysa Cebeci'nin kız kardeşi Nesibe Cebeci, Beyaz Tv'de çalıştığı iddialarının doğru olmadığını söyledi. Kendisi de spiker olan Cebeci, "Yaklaşık 1 yıl önce 4,5 ay Ana Haber Spikeri olarak çalıştım. Birden Hande Sarıoğlu'nun benim yerime geleceğini söylediler ve yollar ayrıldı. Beyaz Tv'den sonra medya sektöründen soğudum ve uzaklaştım." dedi.
Oyuncu Nejat İşler'in mekân çıkışında gazetecilerle yaşadığı tartışma kavgaya dönüştü. İşler'in küfürlerine sinirlenen muhabir Tarık Eker, oyuncuya kafa attı. Görüntülerin yayılmasının ardından Beyaz TV, Eker ile yollarını ayırdı. Kurumdan resmi açıklama ise henüz gelmedi.
Söylemezsem Olmaz sunucuları Pınar Eliçe ve Didem Delen hakkında fuhuş ve uyuşturucu iddiaları gündeme geldi. İki sunucu da suçlamaları reddedip iftiraya uğradıklarını savundu. Kanal soruşturma iddialarını yalanladı. Yapımcı Bilal Özbilge ise Didem Delen'in evli biriyle ilişki yaşadığını ve bu ilişkiyi Pınar Eliçe'nin önünde itiraf ettiğini belirtti.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beyaz TV'de Derin Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini 'bakire' olarak tanımlayan Yıldırım, ''Ben şu an afedersin bakireyim, bozulmamışım...Beni de bozacaklar ama'' şeklinde kurduğu bir cümle kısa sürede viral oldu. Yıldırım'ın o sözlerini duyan Ertem Şener, Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz'ın verdiği tepkiler dikkat çekti.
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Derin Futbol programında, izleyicileri ekran başına kilitleyen ilginç bir an yaşandı. Programın dikkat çeken yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında yalan makinesine bağlanarak kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Test sırasında ortaya çıkan sonuçlar gündem oldu.
Ünlü şarkıcı Hadise, kendisine hakaret eden spor yorumcusu Ahmet Çakar'a ve Beyaz TV'ye dava açtı. Çakar'ın 'Terbiyesiz ve görgüsüz bir kadın' ifadelerini kullandığı Hadise, bu sözlerden dolayı Çakar'a 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.
Annesi hastalanan ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından Beyaz TV ve Beyaz Futbol programına ağır eleştirilerde bulundu. Çakar, annesinin rahatsızlanması sonrası kendisini arayıp geçmiş olsun demeyen Beyaz TV'ye tepki gösterdi ve ''Hepinizden nefret ediyorum'' ifadelerini kullandı.
Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar'ın Beşiktaş hakkında yaptığı yorumlar Sinan Engin'i çıldırttı. Çakar'ın, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve şirketlerinin kontrolünde olduğunu ima eden sözleri üzerine Engin, masayı yumrukladı ve Çakar'ı saygısızlıkla suçladı.
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, eski başkan Aziz Yıldırım'la ilgili açıklamalar yaptı. Yıldırım'ın seçim döneminde kendisini 'Escobar' olarak nitelendirdiğini ve Dominika ile Dominik Cumhuriyeti'ni karıştırdığını belirten Ilıcalı, "Coğrafya bilgisi zayıf olabilir. FETÖ'cülere Dominik pasasortu dağıttığımı ve silah kaçaklığı yaptığımı iddia etti" dedi.
Beyaz TV'deki 'Derin Futbol' programında sunucu Ertem Şener ve yorumcu Ahmet Çakar arasında kavga çıktı. Ahmet Çakar'ın, ''Ertem dedi ki 'Program öncesi farklı konuşuyorsun, programda farklı konuşuyorsun.' Ben senin program öncesi ne konuştuğunu anlatayım mı?'' demesi üzerine Ertem Şener ''Anlat hocam! Namusun, şerefin varsa anlat!'' dedi. Ahmet Çakar ise ''Program biter'' karşılığını verdi.
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, ligde 3'te 3 yaparak puanını 9'a yükseltti. Ciro Immobile'nin Rey Manaj ile yaşadığı tartışma ve Ahmet Çakar'ın Ertem Şener'e tokat atması olay oldu.
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Göztepe maçında yaşanan olaylar hakkında konuştu. Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tribüne giremeyen taraftarlarına destek olmak için deplasman tribününe gitmesini ve sonrasında yaşanan olayları 'Fenerbahçe Başkanı'na yakışan bir hareket' olarak nitelendirdi. Ilıcalı, yaşananları 'futbolun içinde olmaması gereken olaylar' olarak değerlendirdi ve holiganizmin normalleştirilmemesi gerektiğini vurguladı.
Futbol yorumcusu Sinan Engin katıldığı televizyon programında büyük bir şok yaşadı. Yayın sırasında bir anda koltuktan düşen Engin'i gören eski hakem Ahmet Çakar'ın verdiği tepki ise programa damga vurdu. "Ne oldu?" sorusuna "Sinan düştü" yanıtını veren Çakar sonrasında ise Allahu Ekber diye bağırdı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral oldu.
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumcular Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasında dünkü canlı yayında gerilim yaşandı. Sarıoğlu, partnerine bağırarak tepki gösterdi ve Çevik'in kiminle aynı masada oturduğunu sorguladı. Çevik ise sinirlenerek Sarıoğlu'na magazin bilmediğini söyledi. Arto'nun araya girmesiyle ortam sakinleşti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV'deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Unutulmaz sanatçı Kayahan'ın sesini klonlayan Yapay Zeka, sanatçının kızı Beste'yi ve canlı yayın izleyenleri duygulandırdı. Beyaz TV'de canlı yayınlanan 'İz Bırakanlar' programına ProMedia Works kurucu ortakları İlker Ulubey ve Cengizhan Çelik konuk oldu. Yapay Zeka'nın Kayahan'ın sesini klonlamasıyla ortaya çıkan büyük sürpriz, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Bircan Bali, 8 yıl boyunca çalıştığı Beyaz TV'den karşılıklı anlaşarak ayrıldığını ve sözleşmesini yırtarak ayrıldığını açıkladı. Bali, kanalı evi gibi gördüğünü ve zor bir karar olduğunu belirtti.
Yakın zamanda 8 yıl çalıştığı Beyaz TV'den ani bir kararla ayrılan Bircan Bali, sessizliğini bozdu. Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında konuşan Bali, kanaldan kendi isteğiyle karşılıklı konuşarak ayrıldığını ancak veda ederek duygusal anlar yaşadığını söyledi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), haftalık toplantısında Beyaz TV'deki 'Derin Futbol' programında yapılan ifadeleri inceledi. Ahmet Çakar'ın Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlere yönelik sarf ettiği küçük düşürücü ifadeler nedeniyle kanala para cezası verildi.
Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Beyaz TV ekranlarında Galatasaray'da Kerem ile Zaha'nın kavga ettiğini öne sürmüştü. Sarı-kırmızılı kulüp, iddiaları sert bir dille yalanlarken kulübün gerçekleştireceği tüm organizasyonlara kanalın girişlerini yasakladığını açıkladı.
Öykü Serter, bir süredir sunuculuğunu üstlendiği Kısmetse Olur Aşkın Gücü programından ayrıldığı yerine de Beyaz TV'deki programından ayrılan Ebru Şancı geldiği ileri sürüldü. Söylentilerin ardından açıklama yapan yapım şirketi, iddiayı yalanlayarak yollarına Serter ile devam ettiklerini söyledi.
Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının sunucusu Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı arasında çıplaklık tartışması yaşandı. Kavaklı, bazı sunucuların çıplak yayına çıktığını söylerken, Viral meslektaşlarını savundu. Viral, Kavaklı'nın, "Bozacının şahidi şıracı derler ya" sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Türk bir teknik adamla anlaşacaklarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği isimlerden birisi olan Sergen Yalçın, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den herhangi bir teklif almadığını belirtti. Ali Koç ise yeni teknik direktör arayışlarında Türkiye'yi bilmeyen ve Türkiye'de çalışmayan bir hocayla çalışmanın riskli olduğunu söylemişti.
Şiddetli baş ağrısı sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkartılan Abdülkerim Bardakcı, Beyaz TV'ye açıklama yaptı. Bardakcı, "Maça 10 gün kala bir oyuncu milli takım kampından çıkarılabilir mi? Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım" dedi. G.Saray Başkanvekili Erden Timur da aynı yayında "Abdülkerim'in hiçbir şeyi yok. Bir baş ağrısı vardı. Baş ağrısı geçti. Antrenmanlarına çıktı. Hiçbir sıkıntısı yok" açıklamasını yaptı.
Televizyon dünyasına, işin mutfağından ünlü isimler, 'İz Bırakanlar' programıyla yeni bir soluk getirmek için kolları sıvadı. Cumartesi günü itibarıyla Beyaz TV ekranına ünlü reklamcı Gülşah Çınar ve ünlü medyacı Olcay Kutluca sektöre adı gibi iz bırakacak formatla iddialı bir giriş yaptılar.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşcı, Beyaz TV’de yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ programında kendisine yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı’ya 20 bin liralık tazminat davası açtı. Taşcı, “Şahsıma yönelik kirli iftira ve tehdit içeren sözlerinin bedelini yargı önünde ödemelidir. Önüne gelene saygısız ve seviyesiz bir dil kullanmak ona yakışabilir ama ben onun seviyesine inmem, ancak ona da pabuç bırakmam. Hukuk önünde mücadelemi verir, yargının hesabını sormasını beklerim” dedi.
Seren Serengil, uzun süredir yer aldığı Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programından ayrıldığını duyurdu. Mobbinge uğradığını söyleyen Serengil, "Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım." ifadelerini kullandı.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yasa ihlali yapan yayıncılara yaptırım kararı alınırken, Beyaz TV'ye ise 'dilin düzeysiz kullanımından' dolayı idari para cezası uygulandı.
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı ilgiyle takip ediliyor. Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin sunuculuğunu üstlendiği programı canlı izlemek isteyenler ise Söylemezsem Olmaz CANLI izle! Söylemezsem Olmaz canlı yayın! 6 Ocak Söylemezsem Olmaz bugünkü bölümü HD izle! aramasını yapıyor. Söylemezsem Olmaz canlı izleme linki haberimizin devamında yer alıyor.
Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında argo ifadelerle anons edip, yorumcu Ahmet Çakar'a söylettiği 'Suki Yo' adlı Japonca şarkı büyük tepki topladı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Beyaz TV'deki yayın hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.