2024 Yılı Hac İbadeti İle İlgili Değerlendirmeler Yapıldı - Son Dakika
Dünya

2024 Yılı Hac İbadeti İle İlgili Değerlendirmeler Yapıldı

2024 Yılı Hac İbadeti İle İlgili Değerlendirmeler Yapıldı

Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın başkanlığında toplanarak, 2024 yılı hac ibadetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, hac müracaatları, hac yolcularının belirlenmesi, kontenjan dağılımı, konaklama türleri, oteller ve verilecek hizmetlerle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, hac yolcularına eğitim, rehberlik gibi konuların ele alındığı toplantıda, 2024 yılı hac mevsimi takvimi ve sunulacak yemek, servis ve diğer hizmetlere ilişkin konular da istişare edildi.

04.10.2023 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş başkanlığında toplanarak 2024 yılında gerçekleştirilecek hac ibadetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurul, Erbaş başkanlığında toplandı.

Toplantıda, 2024 yılı hac ibadetine ilişkin değerlendirmeler yapılarak haccın usulüne uygun yerine getirilmesine ve sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

Ayrıca ?hac müracaatları, yolcularının belirlenmesi, kontenjan dağılımı, kesin kayıtlar, konaklama türleri, konaklama yaptırılacak oteller ve verilecek hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Hac yolcularına yurt içinde ve dışında verilecek eğitim, rehberlik gibi konuların ele alındığı toplantıda, 2024 yılı hac mevsimi takvimi, hacda sunulacak yemek, servis ve diğer hizmetlere ilişkin konular da istişare edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya 2024 Yılı Hac İbadeti İle İlgili Değerlendirmeler Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement