ABD'deki Türkler Liderlik Konferansı İçin Washıngton'da Buluştu - Son Dakika
Dünya

ABD'deki Türkler Liderlik Konferansı İçin Washıngton'da Buluştu

ABD\'deki Türkler Liderlik Konferansı İçin Washıngton\'da Buluştu

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Ve Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi Tarafından Ortaklaşa Düzenlenen "Türk Amerikan Ulusal Liderlik Konferansı" Bugün Washington'da Başlıyor.

17.03.2011 09:29

ABD'deki iki büyük Türk çatı kuruluşu olan Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Türk Amerikan Ulusal Liderlik Konferansı" bugün Washington'da başlıyorCan Kamiloğlu Bildiriyor- ABD'deki iki büyük Türk çatı kuruluşu olan Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu(TADF) Türk Amerikan Dernekleri Asamblesi(ATAA) tarafından ortaklaşa düzenlenen "Türk Amerikan Ulusal Liderlik Konferansı" bugün Washington'da başlıyor.

Özellikle lobicilik konusunda gençleri özendirmek ve ABD'de yaşayan Türk gençlerinin Türkiye'nin tanıtım ve lobicilik faaliyetlerine daha fazla katılımını sağlamak için ilki gerçekleştirilecek konferansın açılış konuşmasını aynı zamanda Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu(TADF) eski başkanı olan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yapacak.

Bağış'ın yanı sıra Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Namık Tan, TADF Başkanı Kaya Boztepe, ATAA Başkanı Günay Evinch'in, Amerikan Kongresinin Türkiye Dostluk Grubunun Eşbaşkanı, Cumhuriyetçi Parti North Carolina eyaleti milletvekili Virginia Foxx da üç gün sürecek konferansın ilk gününde genç liderlere hitap edecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya ABD'deki Türkler Liderlik Konferansı İçin Washıngton'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement