ABD'li film yıldızı Will Smith,10 yıl boyunca Oscar'a katılmaktan men edildi - Son Dakika
Dünya

ABD'li film yıldızı Will Smith,10 yıl boyunca Oscar'a katılmaktan men edildi

ABD\'li film yıldızı Will Smith,10 yıl boyunca Oscar\'a katılmaktan men edildi

Oscar Ödül Töreni'nin organizatörü Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Yönetim Kurulu, dün, Will Smith'in ödül töreninden 10 yıl boyunca men edildiğini duyurdu.

09.04.2022 10:00  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oscar Ödül Töreni'nin organizatörü Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Yönetim Kurulu, dün, Will Smith'in ödül töreninden 10 yıl boyunca men edildiğini duyurdu.

Akademi Yönetim Kurulu basın açıklamasında, ABD'li film yıldızı ve şarkıcı Will Smith'in 94'üncü Oscar Ödül Töreni'nde sunucu ve aktör Chris Rock'a tokat atmasının töreni gölgelediğini ve Smith'in davranışını 'kabul edilemez' olarak nitelendirdi.Smith'in eşi Jada Smith, saç dökülmesine neden olan saçkıran rahatsızlığı nedeniyle kafasını tamamen traşlamış, sunucu Chris Rock ise Smith'in eşinin tıraşlı kafası hakkında şaka yapınca Will Smith sahneye çıkarak Rock'a tokat atmıştı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya ABD'li film yıldızı Will Smith,10 yıl boyunca Oscar'a katılmaktan men edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı
    18:27 BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,10 değer kazanarak 9.079,97 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 4,25, holding endeksi yüzde 3,45 değer kazandı. En çok kazandıran sektör endeksi ulaştırma oldu.

  • TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı
    17:10 TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı

    Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Almanya merkezli Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Sırbistan'da muhtaçlara temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 1500 koli yardım dağıttı. Ayrıca, 'Hediyem Kur'an Olsun' kampanyası kapsamında 1000 Mushaf dağıtıldı ve 1000 kişiye iftar verildi. Yardım çalışmalarına Sırbistan İslam Birliği Başkanı Senad Halitovic ve Din Hizmetleri Müşaviri Ertuğrul Coşkun da katıldı.


Advertisement