ABD'li Oyuncu Lindsay Lohan'dan Türkiye Haritalı, 13 Yıl Vurgulu Paylaşım - Son Dakika
Dünya

ABD'li Oyuncu Lindsay Lohan'dan Türkiye Haritalı, 13 Yıl Vurgulu Paylaşım

ABD\'li Oyuncu Lindsay Lohan\'dan Türkiye Haritalı, 13 Yıl Vurgulu Paylaşım

ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, instagram hesabından yaptığı paylaşımın görselinde Türkiye haritasını, not kısmındaysa 13 yıl vurgulu bir not paylaştı. Tepkiler ardı ardına geldi.

30.10.2015 22:35  Güncelleme: 22:36

Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan'ın Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ı etiketlediği Instagram paylaşımı herkesi şaşırttı. Lohan, görselinde Türkiye haritası bulunan paylaşımın not kısmında 13 yıla atıfta bulunması takipçileri tarafından siyasi olarak yorumlandı.

AK PARTİYE DESTEK OLARAK YORUMLANDI

Ünlü yıldız, Türkiye haritasını paylaştığı fotoğrafa "Geleceğini anlamak için geçmişini bilmelisin. Birlik ve umutlu 13 yıl daha" notunu düştü. Lohan'a Türk takipçileri yorum yağdırdı. Lohan'ın bazı Türk takipçileri ise, Lohan'ın bu paylaşımını AK Parti'ye destek olarak yorumladı.

Son Dakika Dünya ABD'li Oyuncu Lindsay Lohan'dan Türkiye Haritalı, 13 Yıl Vurgulu Paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ak troll: eh zamanında 28 şubat zulmünü bu millete yaşatanlarla ılımlı islam projesini geliştirip akpyi iktidar yapan aynı güruh oldugu için normaldir ! ılımlı islam projesi mantarları sizi..sizden olmayanlar din düşmanı he? sizin gibi düşünmeyenler hain ve ajan he...işbirlikçi hainde sizsiniz islamı dejenere eden dini yozlaştıranda sizsiniz..1 kasımda allahın izniyle düşeceksiniz AKP denen bop kuklası açılımcı hainler sizi 0 0 Yanıtla

Advertisement