ABD'de 3 kişinin öldüğü silahlı saldırının faili eski polis şefi yardımcısı çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

ABD'de 3 kişinin öldüğü silahlı saldırının faili eski polis şefi yardımcısı çıktı

19.04.2021 18:09  Güncelleme: 19:46

ABD'nin Texas eyaletinin Austin kentinde dün 3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla bağlantılı olarak eski bir polis şefi yardımcısının yakalandığı bildirildi.

Manor Polis Şefi Ryan Phipps'in Associated Press (AP) ajansına yaptığı açıklamaya göre, 41 yaşındaki Stephen Broderick, sabah saatlerinde Austin'in banliyösü Manor yerleşkesinde saldırının zanlısı olarak gözaltına alındı.

Broderick'in, daha önce Austin Travis Bölgesi Polis Departmanında şerif yardımcısı olarak görev yaptığı ancak bir çocuğa yönelik cinsel saldırı suçlaması nedeniyle Haziran 2020'de görevinden istifa ettiği kaydedildi.

ÖLENLERLE İLİŞKİLERİ ARAŞTIRILIYOR

Travis Bölge hapishanesine konulan Broderick'in saldırıyı niye gerçekleştirdiği ve saldırıda ölen 3 kişiyle ilişkisinin olup olmadığının araştırıldığı bildirildi.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

Texas'ın Austin kentinde dün bir alışveriş merkezi yakınında yaşanan silahlı saldırıda 2'si kadın 3 kişi yaşamını yitirmiş, polis bölgede yaşayan vatandaşlara olay mahallinden uzak durmaları çağrısında bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya ABD'de 3 kişinin öldüğü silahlı saldırının faili eski polis şefi yardımcısı çıktı - Son Dakika


Advertisement