AK Parti Sözcüsü Çelik: Kriz, KKTC'nin hakları hukuka dayanan bir ilişkiyle korunursa sona erer - Son Dakika
Dünya

AK Parti Sözcüsü Çelik: Kriz, KKTC'nin hakları hukuka dayanan bir ilişkiyle korunursa sona erer

AK Parti Sözcüsü Çelik: Kriz, KKTC\'nin hakları hukuka dayanan bir ilişkiyle korunursa sona erer

AK Parti Sözcüsü Çelik: Kriz, KKTC'nin hakları hukuka dayanan bir ilişkiyle korunursa sona erer "S-400 konusunda CHP'den bu milli duruşu göremiyoruz" "Balkanlar'ın istikrarı ve barışı bizi doğrudan ilgilendirmektedir" "AB sözünü tutmamıştır"

11.07.2019 21:53

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, değerlendirmelerde bulundu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki sondaj faaliyetlerine ilişkin, "Rum tarafına herhangi bir şekilde güvenmemiz söz konusu değildir. Yunanistan Dışişleri Bakanının ifadesini aynen iade ederek kullanırsak 'Akdeniz'in haylaz çocuğu, şımarık çocuğu' Rum tarafı ile herhangi bir şekilde geçmişten de bunu yakinen biliyoruz. Bu şekilde söze dayanan bir ilişki mümkün değildir. Hukuka, anlaşmaya ve belgeye dayanan bir ilişkiyle ancak KKTC'nin hakları korunursa bu kriz sona ermiş olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya AK Parti Sözcüsü Çelik: Kriz, KKTC'nin hakları hukuka dayanan bir ilişkiyle korunursa sona erer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement