Ameliyatını Ses Kaydına Alan Hasta Duyduklarına İnanamadı - Son Dakika
Dünya

Ameliyatını Ses Kaydına Alan Hasta Duyduklarına İnanamadı

Amerika'da bir adam ameliyatı boyunca akıllı telefonunu ile doktorunun konuşmalarını kaydetti. Ameliyat sonrası ses kayıtlarını dinleyen hasta adam duyduklarına inanamadı.

25.06.2015 18:56  Güncelleme: 16:28

Kuzey Virginia'da bir adam akıllı telefonunu kullanarak ameliyat boyunca doktorunun konuşmalarını kaydetti. Hasta adam evine gittiğinde ses kayıtlarını dinledi ve duyduklarına inanamadı. Doktoru kendisine 'gerizekalı' olarak hitap ediyor ve ameliyat boyunca hakaret ediyordu.

HASTASINA GERİZEKALI DİYOR

Amerika'nın Kuzey Virginia eyaletinde hasta bir adam medikal operasyon geçirdi. Ameliyatı boyunca bilinci kapalı olacak olan hastanın aklına ilginç bir fikir gelmişti. Operasyon boyunca akıllı telefonundan ses kaydı yapacak ve ameliyat boyunca konuşmaları sonrasında dinleyecekti. Hastalık süreci bittikten sonra iyileşen adam evine gitti ses kayıtlarını dinledi ve kulaklarına inanamadı. Anestezi uzmanı Tiffany M Ingham kendisine 'gerizekalı' olarak hitap ediyordu ve iğrenç hakaretlerde bulunuyordu.

CİNSEL ORGANINA BİLE HAKARET EDİYOR

Operasyon boyunca telefonun ses kaydı aldıklarından habersiz olan doktorlar anestezi uzmanının hakeretlerine hep birlikte gülüyorlar. Doktor Tiffany M Ingham hastasına kaba ve hakaret içeren yorumlar yapıyor devamlı dalga geçiyor. 'Yüzüne yumruk atmak istiyorum.', ' Bu adamın cinsel organı kesinlikle veremli.', 'Bu iğneyi koluna saplayacağım ve hayatın boyunca miden bulanacak.' 'Ebola virüslü cinsel organı var.', ' Bu adam frengi ( cinsel birleşmelerden bulaşan, sakat bir soyun yetişmesine neden olan hastalık) olabilir.Dokunmamak lazım.' . Bu cümlelerin hepsi anestezi uzmanına ait.

500.000 DOLARLIK PARA CEZASI

Ses kayıtlarının ortaya çıkmasından sonra hasta adam kendisine hakaret eden doktoruna dava açtı. Mahkeme işini kötüye kullanmasından dolayı doktora 500.000 dolarlık para cezası verdi.

Ameliyatını Ses Kaydına Alan Hasta Duyduklarına İnanamadı

Son Dakika Dünya Ameliyatını Ses Kaydına Alan Hasta Duyduklarına İnanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sinan: Banada 500 versinler banada doktor aynısını söylesin 16 3 Yanıtla
  • Bnm: Bence boyle bisey olamaz cunku genel anestezi yapilan hasta ciplaktir, elinde birakin telefonu yuzuk bile olmaz, kalp durmasi halinde sok cihazinin elektrigi metale yonlenmesin diye. Ikincisi de, kanun disi elde edilen deliller, mahkemede delil olarak kullanilamiyor. Bu hasta kaydi almayi becerse bile, o ses kayitlari konusanlarin rizasi olmadan alindigi icin yasal kayitlar degildir. Bu yuzden bir davada kullanilamazlar... 11 6 Yanıtla

Advertisement