Ap Genel Kurulu Bu Hafta Türkiye'yi Konuşacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ap Genel Kurulu Bu Hafta Türkiye'yi Konuşacak

26.03.2012 17:26

Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu, Türkiye'nin AB yolunda gösterdiği ilerlemeye ilişkin raporu Çarşamba günü görüştükten sonra Perşembe günü oylayacak Türkiye, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nun bu haftaki gündeminde bulunuyor.

Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu, Türkiye'nin AB yolunda gösterdiği ilerlemeye ilişkin raporu Çarşamba günü görüştükten sonra Perşembe günü oylayacak Türkiye, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nun bu haftaki gündeminde bulunuyor. Genel Kurul'un, Türkiye'nin AB yolundaki gösterdiği ilerlemeye ilişkin raporu, Çarşamba günü görüştükten sonra Perşembe günü oylaması öngörülüyor.

AP Genel Kurulu, Çarşamba günü, AB aday ve potansiyel aday ülkelerin çeşitli alanlarda gösterdikleri ilerleme ve eksikleri değerlendirecek. Bu çerçevede Genel Kurul, Türkiye, Sırbistan, Kosova ve Karadağ ile ilgili raporları ele alacak.

ABHaber'e göre, Türkiye Raportörü Hollandalı Hiristiyan Demokrat parlamenter Ria Oomen-Ruijen'in kaleme aldığı Türkiye Raporu, Çarşamba günü görüşüldükten sonra Perşembe günü oylanacak. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Ap Genel Kurulu Bu Hafta Türkiye'yi Konuşacak - Son Dakika


Advertisement